Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Service-ul Ford

05 Iul 2008, 11:15

Salut,
Ce parere aveti despre service-ul din reprezentatele FORD, in special cea din Cluj?Eu ma aflu in situatia in care trebuie sa imi repar masina lovita, pe asigurarea respectivului, si nu stiu daca sa apelez la reprezentanta sau la un service privat.Am fost la Ford si mi-au spus ca dureaza minim 3 saptamani reparatia, ceea ce mie mi se pare mult, avand in vedere ca trebuie sa imi inlocuiasca bara ,grila fata , aripa si farul fata dreapta, plus vopsitul..Astept sugestii.

Re: Service-ul Ford

05 Iul 2008, 13:23

Daca masina nu e in garantie eu zic sa eviti reprezentanta. La vopsit sunt ok nu am ce comenta dar ca timp de executie sunt groaznici. Asta pentru ca lucreaza pentru toate masinile din portofoliul Tiriac Auto si vopsirea se face la Mercedes. Sunt ateliere bune in Cluj (unul chiar pe Turzii care se ocupa de vopsire si fac treaba excelenta) si poti merge la ei.

In alta ordine de idei ar fi bine ca topicul sa fie mutat de catre un moderator la sectiunea Service ca nu e locul lui la evenimente. :)

PS Te-asteptam sambata care vine la intalnire!

Re: Service-ul Ford

03 Oct 2008, 09:22

salut!
nu prea ai ce sa faci.Si eu am asteptat o luna pentru programare(aveam bara fata crepata si aripa julita,a mastepta 3 zile) la ei nici cu interventie nu am reusit mai repede.In rest sunt ok vopsitul e ok.Ce m-a "socat" bine ar fi sa se intample peste tot nu accepta nici un fel de atentie, le-am lasat un bax de bere in masin nici nu s-au atins de el. In rest rabdare si tutun!
Subiect închis