Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
29 Sep 2008, 14:00
Salut!
Se apropie revizia de 1 an de zile pentru ca inca nu am facut 15000km k nu merg zilnic cu masina din motive de "bucuresti" si am doar 6000km..
Intrebare:pot sa imi cumpar eu piesele care trebuiesc schimbate,consumabile..si altele si cum pot sa fac..pentru ca eu nu o sa stiu decat cand ma duc acolo cu masina ce vor ei sa imi schimbe. Ce/Cum pot sa fac?
Multam de raspuns si scuze dk am facut un topic aiurea care poate exista desi m-am uitat in prealabil.
29 Sep 2008, 14:31
Pai, ti-ai facut programare la vreun service? Pune mana pe telefon si intreaba-i daca lucreaza "cu materialul (original) clientului".
La unii a mers, la cei mai multi nu a mers (nu au acceptat sa faca revizia cu piesele clientului, fie ele si originale).
Incearca si tu la cei doi "C" si la "Nestle" aia recent deschisi ca poate aia sunt mai dornici sa-si faca scoala pe Ford (ca vin de la Logan baietii)...Despre ceilalti...mai citeste si tu pe forum...
30 Sep 2008, 10:36
Salut,
Am facut revizia de 1 an la Neste si au acceptat piesele mele, asta daca te poate ajuta cu ceva.
Multam
30 Sep 2008, 11:17
Multam de raspunsuri!
O sa dau un telefon sa imi fac programare si intreb atunci...mai e pana in decembrie
30 Sep 2008, 14:41
$1 scrie:$2ultam de raspunsuri!
O sa dau un telefon sa imi fac programare si intreb atunci...mai e pana in decembrie

Pai pana in decembrie s-ar putea sa se smechereasca si "Nestle" aia si sa nu te mai primeasca cu piesele tale...Fa-o si tu in octombrie cat sunt si ei in perioada in care aduc si bani de acasa numai sa-si faca un nume in randul service-urilor Ford...
12 Oct 2008, 12:25
Unde e neste asta?un tel ceva..
am de facut distributia si am eu piesele.la pipera nu vor sa lucreze cu piesele mele.Nu am incercat la Romcar.
Multzam
12 Oct 2008, 19:07
$1 scrie:$2nde e neste asta?un tel ceva..
am de facut distributia si am eu piesele.la pipera nu vor sa lucreze cu piesele mele.Nu am incercat la Romcar.
Multzam
Daca masina a iesit din garantie (masina luata de afara in cazul tau) nu are niciun rost sa te duci la un service de reprezentanta!!!
15 Oct 2008, 09:51
pentru filtre,ulei,etc nu ma duc la reprezentanta.dar pentru distributie..m-as duce.
La Romcar doar manopera pentru distributie,aproximativ.....
250 euro!!!!!!

Pare ireal.
Nu stiu zau ce sa fac..