Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
20 Oct 2008, 11:25
Azi am facut revizia de 1 an la masinuta, am km putini 8300.
La ora 8 am ajuns, am predat-o si la ora 10.15 era gata.
Cost 560.60 RON. Mi-a schimbat filtru ulei, filtru aer, si uleiul 5l cica..
Mi s-a parut ca a durat cam mult, dar s-a compensat timpul pierdut cu faptul ca am avut acces la un calculator conectat la internet. Asta mi-a placut.
Am declarat ca scartaie pedala de ambreiaj si frana si s-a rezolvat, a uns probabil cu ceva, insa cand am plecat se misca mult mai usor ambreiajul, nici nu mi-am recunoscut masina. De asemenea, mai aveam o problema cu girla de aer bord, cu 2 lamele care probabil ca sunt rupte, n-am bagat de seama cand am cumparat-o (de noua) si acum nu vor sa le inlocuiasca pe garantie. Aici au un minus.
Daca s-ar fi miscat ceva mai repede si mi-ar fi inlocuit si lamelele de la grila de aer as fi fost deplin satisfacut, asa nu pot sa le acord decat un 7.
20 Oct 2008, 11:38
$1 scrie:$2De asemenea, mai aveam o problema cu girla de aer bord, cu 2 lamele care probabil ca sunt rupte, n-am bagat de seama cand am cumparat-o (de noua) si acum nu vor sa le inlocuiasca pe garantie. Aici au un minus.
Daca s-ar fi miscat ceva mai repede si mi-ar fi inlocuit si lamelele de la grila de aer as fi fost deplin satisfacut, asa nu pot sa le acord decat un 7.
Inca o data, fratilor: garantia este pentru rezolvarea
defectelor de fabricatie...
Daca ai luat masina de noua cu grila rupta foarte probabil vreun angajat a rupt-o din greseala la pregatirea de vanzare, dar nu as socoti-o defect de fabricatie. Daca observai atunci ar fi platit vanzatorul reparatia, acum o vei plati tu daca doresti sa o repari.
20 Oct 2008, 20:41
Da, ai perfecta dreptate.
Numai ca atunci cand am cumparat-o nu am ost atent, mi-am dat seama mai tarziu si nu am mai avut timp sa merg cu ea in service. Asta e acum, nu ma deranjeaza foarte rau.
Sunt multumit macar ca m-au scapat de scartaitul pedalei de ambreiaj si frana..