Arhiva Comercial

Am trait sa o vad si pe asta !!! Bravos TransAtlantis C-ta

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Am trait sa o vad si pe asta !!! Bravos TransAtlantis C-ta

Mesajde isotech_ro » 21 Oct 2008, 19:10

Desi nu ma caracterizeaza, nu pot decit sa felicit Service TransAtlantis Constanta pentru modul in care au organizat sistemul de revizii curente pentru autoturismele marca Ford.

Pe scurt lucrurile au stat cam asa:
1. Service Roadhill Galati se afla in proces de mutare si bineinteles constructorul nu-si respecta termenul, desi activitatea trebuia sa inceapa pe 15.10.2008, se pare ca activitatea va incepe intre 1 - 15 noiembrie;
2. Aflat la limita de depasire a termenului de revizie, cei de la Galati mi-au recomandat sa fac revizia la Constanta, Bacau sau Bucuresti. In nici un caz la BDT Focsani, care tocmai pusesera un Smax pe chituci la revizie.
3. Pus mina pe telefon si sunat la TransAtlantis Constanta, vineri 17.10.2008 ora 12.00, explicat situatia si acum vine prima surpriza placuta "Veniti daca puteti, Luni 20.10.2008 ora 11.00, pentru revizia a 3a si se vor executa operatiile ... Mai aveti nevoie si de alte repere ca sa vi le aducem la urgenta ?"
4. Stabilit de comun acord pentru Marti 21.10.2008 ora 11. Eu am ajuns la ora 10.00 masina luata imediat la revizie, dupa constatarea impreuna cu inginerul de service a starii tehnice
5. Intrebat "Dureaza mai mult de 2 ore ?( mai aveam niste probleme de rezolvat in Constanta ). Raspunsul m-a naucit "Nu domnule ! Va asteptam dupa ora 12.00"
6. Beneinteles ca am intirziat eu, dar cind am ajuns la ora 13.00 masina era cu revizia facuta, mi s-a facut demonstrarea operatiilor executate, platit etc etc ....".
ASADAR SE POATE !!! Totul profesionist si fara nervi ... poate este un inceput ... poate este efectul celor 3 service Ford din Constanta ...
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Re: Am trait sa o vad si pe asta !!! Bravos TransAtlantis C-ta

Mesajde VIPER » 21 Oct 2008, 19:12

In Bucuresti avem N service Ford... Si ce daca...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde isotech_ro » 22 Oct 2008, 08:17

$1 scrie:$2n Bucuresti avem N service Ford... Si ce daca...

de aceia am exclus din start service in Bucuresti ... pentru esti tratat cu "si ce daca ... "
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde joe06 » 27 Oct 2008, 22:25

La cati km ai facut revizia si cat a costat?
Cum ti-au demonstrat ca au schimbat tot ce au scris acolo? Nu stiu cum ai avut curajul sa pleci de langa masina avand in vedere ca suntem in Romania.
Eu tocmai am fost in Constanata si trebuie sa-i fac revizia de 45000 si dupa ce am citit ce ai scris tu, parca-mi pare rau ca nu am intrat sa intreb, mai ales ca am trecut pe langa ei.
Poti sa duci tu piesele (normal originale)?
Multam.
joe06
Gold Member

Mesajde isotech_ro » 27 Oct 2008, 22:45

$1 scrie:$2a cati km ai facut revizia si cat a costat?
Cum ti-au demonstrat ca au schimbat tot ce au scris acolo? Nu stiu cum ai avut curajul sa pleci de langa masina avand in vedere ca suntem in Romania.
Eu tocmai am fost in Constanata si trebuie sa-i fac revizia de 45000 si dupa ce am citit ce ai scris tu, parca-mi pare rau ca nu am intrat sa intreb, mai ales ca am trecut pe langa ei.
Poti sa duci tu piesele (normal originale)?
Multam.

Toate piesele schimbate se aflau in portbagaj, iar cind am ajuns inginerul de schimb a venit cu mine la masina si mi-a aratat piesele schimbate si piesele de pe masina ( acum sincer vorbind, daca vor sa faca "golanii", le fac si cu proprietarul masinii linga ei :D doar suntem in Romania si "regula miini drepte a lui ..." functioneaza fara gres daca se vrea sa se fure ... ).

Revizia a costat 916RON - schimbat ulei motor, filtru aer, filtru motorina, filtru polen, completat antigel si schimb curele agregate. Revizia am facut-o la 40.000km, pentru ca prima revizie am facut-o la 9.000km din ratiuni de lipsa din Romania ...

PS sincer, ma impresionat promptitudinea, cit de repede am fost programat la revizie, modul in care a fost preluata masina ... pe scurt au aratat ca se poate si la noi
isotech_ro
1nsane Member

Înapoi la Arhiva Comercial