Buna,
Imi cer scuze inca de la inceput daca nu am pus mesajul in forum unde trebuia. Am o problema.

Am fost in targul auto de masini si mi-a placut un Ford Focus 2002, Benzina, 1.6, Euro 4, 140.000 km - nr. de Franta. Totul bine si frumos pana cand am iesit la o tura cu masina pe langa targul auto. Dupa doar 1 km

s-au aprins 2 led-uri pe bord (unul de la temperatura motorului si unul de la motor - ambele in stanga jos de pe bord). La intrebarea mea evidenta am vazut cu proprietarul ca nivelul apei e prea mic - am completat cu apa si dupa cateva minute s-a stins ledul cu temperatura (cred ca asta indica al 2-lea led din stanga jos al bordului

). Dupa inca cativa km parcursi ledul cu probleme la motor (stanga jos) tot aprins era, iar proprietarul nu prea stia care e ideea de ce e aprins. El zicea ca a venit 2400 km din Franta si ca nu i-a facut probleme de genul asta

. Am ramas ca o sa mergem in service la Ford ca sa verificam daca are probleme masina.
Totusi ma intreb are rost sa ma duc pana acolo - e grava oare problema cu ledul cu probleme la motor - sau e ceva datorat incalzirii motorului in lipsa apei (totusi dupa 15-20 min inca era aprins ledul) ??
A mai intalnit cineva asemenea probleme la un Focus ?
Va multumesc anticipat si scuzati-mi eventualele neconcordante - dar sunt cam novice in ale masinilor