Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
25 Noi 2008, 16:48
Salutare!
Are careva idee despre CAR EXCLISIVE SERVICE (Popesti-Leordeni ) ? Mi-am ciufulit un pic "focosu" , si cei de la casco mi-au recomandat acest service. Meseriasi, decontare directa, se misca repede, etc, fata de serviceurile ford ! Multam fain pt. eventuale raspunsuri !
Stima si respect !
25 Noi 2008, 17:02
Nimic, nimic?
25 Noi 2008, 17:33
Am vrut sa scriu CAR EXCLUSIVE, sorry !
25 Noi 2008, 20:02
masina mai este in garantie?
daca da, nu acepta sa o repari decat in service autorizat Ford, altfel pierzi garantia.
cei de la Casco sunt interesati sa te trimita la asemenea service-uri, de meseriasi care se misca repede si bine, dar de care nu a auzit nimeni.
cu siguranta cel ce ti-a indicat acel service are contract cu ei si primeste un comision din fiecare lucrare pe care le-o trimite.
25 Noi 2008, 20:11
Pai ce treaba are bre cu garantia ! Trebuie schimbat far stg. , bara, si un pic de retus la capota si aripa stg. !
12 Dec 2008, 14:01
Salut !
Apropo de cei de la Car Exclusive Service,( nu vreau sa para reclama, doar va recomand acest sevice, acum dupa ce am vazut ce mana au baietii astia ! ) , azi am fost si mi-am luat "focosu" de la ei, dupa exact 7 zile si vreau sa va comunic ca sunt "pe meserie" , fara nici un fel de gluma ! Masinuta a iesit super, nu se cunoaste absolut nimic, vopseaua este absolut identica ( black panther sidefat, super pretentioasa ! ) , totul linie, lufturi etc. Am reparat-o pe casco, nici un leut spaga, nici nu i-am vazut pe mesteri, am discutat doar cu omul de la receptie ! Colaboreaza cu aproape toate firmele de asigurari si fac pe loc( in service la ei) dosare de constatari daune ! Mie unul mi se par extrem de seriosi, fata de ce se discuta pe forum despre cei din reprezentantele FORD ! Este adevarat, poate parea cam departe ca locatie ( este dupa ce treci centura Buc. la Popesti-Leordeni, dupa fabrica Tnuva ) dar eu consider ca merita efortul mai ales ca poti sa stai linistit ca iese treba ca lumea !
Concluzie: sunt super multumit, si daca mai vreti amanunte, am sa va raspund ( cand reusesc ), sau intrati site-ul lor !
Va doresc o zi buna si poate va da Dumnezeu noroc sa nu aveti parte de evenimente rutiere, nici macar dupa 18 ani de soferie,( este primul accident! va vine sa credeti ? ) cum am eu de profesionist !
Stima si respect pentru all da baietii si fetilii !