Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
24 Dec 2008, 18:33
Acum cateva zile am gasit sub motor o sumedenie de cabluri si mufe smulse si rupte. am dus-o la service pt constatarea pagubelor. paguba este de peste 5000 ron. vecina mi-a spus k vazuse 2 caini pe sub masina vrand sa ajunga la pisica care se bagase pe la motor. casco e facuta la allianz. exista vreo sansa sa fiu despagubit? stiu k suna aiurea dar va rog sa tratati acest topic cu seriozitate. astept pareri. ms
24 Dec 2008, 20:49
Suna horror ce ti s-a intamplat. Teoretic, da, ar trebui sa te despagubeasca, nu vad diferenta dintre o paguba produsa de un copac care cade pe masina si niste cabluri rupte de un caine; tot paguba e si una si alta. Citeste cu atentie contractul si du-te la ei ca sa vorbesti intre patru ochi...ca Allianz sunt mult mai ok la despagubiri decat alti asiguratori. Mergi si la politie cu povestea ca nu au ce sa-ti faca decat eventual sa rada de ghinionul tau...ca aia de la asigurari sigur iti vor cere autorizatia de reparatie de la politie.
Intrebare: de la ce erau cablurile rupte, ce nu-ti functioneaza?
24 Dec 2008, 22:29
am citit contractul si la despagubiri apare chestia cu lovituri coliziuni cu animale atat. iar la excluderi zice de actiuni ale animalelor de ex actiunea rozatoarelor asupra cablurilor electrice.
imi aparea o problema la motor si clipea imobilizatorul.
erau de la demarou motor si calculator
mai trebuie schimbat electroventilatorul bara fata si cartenajele si niste pasle
25 Dec 2008, 09:45
Hmm...daca prin contract se exclude speta cu, cablurile roase de animale sansele par a se diminua semnificativ. Oricum, o discutie trebuie sa ai cu omul de la asigurari ca nu se stie niciodata. Daca nu se poate si nu se poate, poti renunta la Allianz, te duci la alt asigurator (nu mai mergi la politie) care nu exclude prin contract aceasta situatie (ma voi uita si eu in contractul meu cu BCR) si o rezolvi mai incolo

. Sau o rezolvi de buna credinta la un service privat pe o suma mult mai mica decat la un reparator autorizat (asta as face eu).