Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
13 Noi 2006, 19:39
pe care din service-urile autorizate din bucuresti le-ati recomanda pt tinichigerie ?
in primavara am facut de unde am luat masina, adica BDT, a trebuit sa astept vreo 3 sapt pt asta, a iesit bine (si in fata si in spate) exceptand ca intr-un loc a trebuit a dau la revopsit ca nuanta nu era buna.
acu insa ar trebui sa astept 2 luni pana pe 15 ianuarie (cam cand ar trebui sa fac si revizia) pt ca abia atunci ma pot programa, si nu-mi prea convine sa stau cu capota si grilajul asa cum sunt acum atata timp. E vreun alt service in care sa am incredere (ca face bine lucrarea si nu face altceva varza pe la masina) , si poate ma pot programa mai repede ?
13 Noi 2006, 22:20
BDT lucreaza cu TopLac-ul din cate stiu eu . Sunt pe fosta Armata Poporului , intre Pumac (Leu) si Biblioteca (barul , evident

) pe sensul de mers catre Lujerului.
Anul trecut in vara au incercat sa ma programeze si pe mine la vopsitorie (dura cam 2 saptamani ) dar le-am dat flit si m-am dus direct la TopLac ( programata peste 2 zile ) si au facut treaba buna baietii. Au decontare directa cu Allianz . Nu strica sa arunci o intrebare si la ei , poate te rezolva cumva.
13 Noi 2006, 22:42
Eu mi-am facut doo zgarieturi maruntele la Romcar (programare in 10 zile, pe 03.11.2006)... A iesit bine.
BDT mi-a spus ca mai devreme de decembrie nici sa nu ma gandesc iar omul de la Colina nu a fost de gasit cu nici un chip. Zau daca ii inteleg pe oamenii astia care au telefon mobil de la firma dar nu dai de ei.
14 Noi 2006, 00:49
Mersi Mihai, mai auzisem pe cineva care era multumit de cum l-au facut la Romcar, basca ca si pe el l-au programat relativ repede. O sa incerc si acolo, mai ales ca asiguratorul meu are decontare directa cu ei.
PS tu ai luat masina de la BDT ?
14 Noi 2006, 01:06
ai grija cornele ca romcarul face kestii necurate...duci masina la tinichigerie si o iei dupa 2 zile cu 150km in plus....explicatia:? au facut teste...la ce?
sau iti pui bara de st si gasesti cand te bagi sub masina un proiector care nu e al tau....de ce?....din cauza ca e lipita carcasa cu scoci..intreaba pe ionut cu v6
14 Noi 2006, 01:40
Io auzisem chestii nu prea magulitoare despre Romcar, aproape ce auzeam despre PoRo, dar de ceva timp incoace am inteles ca s-au dat pe brazda, am primit si chestionar de la ei (ca importator, ca masina am luat-o de la BDT) referitoare la calitatea ultimului service autorizat folosit.... mai ales ca intram in UE.
Acu, pana la urma ce sa fac ?

Astept dupa BDT sau ...
@darkmic, nu e doar tinichigeria, mai tre schimbate si niste piese cum ar fi grilaj, basca daca fac direct la TopLac nu stiu daca o mai recunosc aia in grantie in caz de ceva....
14 Noi 2006, 07:17
Da Cornel, masina am luat-o de la BDT.
By the way, m-au sunat ieri de la BDT sa vin sa iau card-ul de la Ford Suport! :icon_lol: Masina a fost luata la inceputul lunii mai.
Legat de Romcar, cred ca toate service-urile au "prelucrat" problema de la Peugeot (tipa care si-a luat masina cu 2500 km!!! suplimentari... :icon_eek: )...
La mine am luat-o cu 3-4 km peste ce lasasem.
16 Noi 2006, 17:21
$1 scrie:$2DT mi-a spus ca mai devreme de decembrie nici sa nu ma gandesc iar omul de la Colina nu a fost de gasit cu nici un chip. Zau daca ii inteleg pe oamenii astia care au telefon mobil de la firma dar nu dai de ei.
Cum o "lipeala" la BDT se pare ca a picat :icon_mrgreen: am sunat totusi la Romcar, au deranjat momentan nr. de tel. :icon_rolleyes: si am sunat si la Colina si l-am gasit imediat (Alex cica il cheama) :icon_exclaim: Sau te refereai la un om anume ?
16 Noi 2006, 17:26
Acel om este intr-adevar Alex, (Alexandru Roman) :icon_mrgreen:
Dar nu pot sa spun nimic despre cei de la Colina, nici de bine dar nici de rau.