Arhiva Comercial

Caut mecanic pt revizie. -> Recomandari?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Caut mecanic pt revizie. -> Recomandari?

Mesajde Mr.Cod » 16 Apr 2009, 11:40

Caut un mecanic cu atelier in Bucuresti pt o revizie de 30.000 km pt un Ford Focus. Preturile din service mi se par aberante, asa ca prefer sa fac revizia in regim propriu si sa ma coste la 40%, chiar si cu optiunea de a pierde garantia.
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Re: Caut mecanic pt revizie. -> Recomandari?

Mesajde amiggo » 28 Apr 2009, 01:01

salut,
daca doresti in alexandria(80 km de bucuresti) ti-l recomand cu caldura pe D-nul Gabi(bibanu47)
am avut masinuta la el, lucreaza ca la propria masina la un pret pe care nu-l prea gasesti in buc
amiggo
Ford Freak

Maşina: focus hatchback,2002 16 16v
VIN: WF0AXXWPDA2G18378

Re: Caut mecanic pt revizie. -> Recomandari?

Mesajde SpYrO » 28 Apr 2009, 04:11

Daca te incalzeste cu ceva... eu am facut revizia la 30.000 astfel: Mi-am cumparat filtru ulei, filtru aer, Ulei, Bujii, placute frana, filtru polen. de la magazin.... Am fost la Romacar Giurgiului si le-am spus ca am filtrele si uleiul sa le schimbe doar pe alea, ei mi-au facut factura doar pe manopera si masina a ramas in garantie.. restul le-am schimba la service la nasu` meu.. singur:) (cu indicatii de la un mecanic) da-mi un pm daca te pot ajuta cu piese sau cu service-ul lu` nasu` :)) BTW... maine ma duk la revizia de 45.000 si tot la fel fac:)
De ce sa bei si sa conduci? cand poti sa fumezi si sa zbori?
SpYrO
Incepator

Maşina: Ford Focus
VIN: WF05XXWPD57M75148

Înapoi la Arhiva Comercial