Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Curatat injectoare la Ford TDCI Mondeo 2l

13 Dec 2006, 23:10

Salut,

Am probleme cu 2 injectoare de la masina mea (Ford TDCI Mondeo 2l): unul se mai blocheaza din cand in cand, iar celalalt e obosit (info furnizate de la reprezentanta ford Timisoara). Acuma cum se poate rezolva problema? Pai 700 euro si iau altele noi. Problema e ca e cam mult, si ma gandeam daca exista si solutii alternative, de ex. sa le curat. Am tot auzit cum ca solutia aia WYNN face minuni ;)
Problema mea e ca sunt din Timisoara si nu prea stiu multe service-uri care sa lucreze pe Ford (dar nu Gica din curte ca sa-mi f'ta masina, daca intelegeti ce vreau sa spun :icon_rolleyes: ).

no, astept sugestii :icon_biggrin:

14 Dec 2006, 00:23

Noroc
Si bine ai venit daca vrei potzi sa treci pe la la sectiunea membrii sa te prezintzi
Potzi incerca o solutie de curatzat injectoarele insa nu cred ca va da rezultate dar oricum nu ai ce pierde
Vezi in sectiunea Reclame ca sunt firme care aduc piese muult mai ieftine pe Motorcraft
Si cam atat
Cu Stima
Subiect închis