Caut service Ford ( sau nu numai) in Munchen
Datorita faptului ca in tara noastra minunata piesele pentru masina mea au niste preturi nesimtite (fata de ceea ce e afara) si datorita faptului ca incepand cu service-urile Ford si terminand cu ultimul mecanic de cartier toti sunt loviti de paraplegie acuta cand vad masina mea, si nu in ultimul rand faptlui ca am niste probleme ce nu pot fi depistate in Romania, am decis sa ma duc s-o repar afara. La noi nimeni nu are un tester pe care sa se poata pune masina mea.
Drept urmare, va rog sa-mi recomandati un service in zona Munchen (cu care sa iau legatura sa imi fac o programare). Ma lamuresc eu cu ei ce si cum, ideea e sa incep de undeva.
Va multumesc.
Exemple de piese cu preturi nesimtite, de piese Motorcraft (ca sa nu credeti ca vorbesc aiurea)
TPS - Romania 760 RON - Germania 25 EUR
IACV - Romania 860 RON - Germania 45 EUR
Amortizoare Motorcraft - Romania 2280 RON- Germania 300 EUR cu TVA si transport inclus
Bielete antiruliu spate - Romania 200 RON buc - Germania 15 EUR buc
Si exemplele sunt nenumarate, am strans un excel impresionant.
Drept urmare, va rog sa-mi recomandati un service in zona Munchen (cu care sa iau legatura sa imi fac o programare). Ma lamuresc eu cu ei ce si cum, ideea e sa incep de undeva.
Va multumesc.
Exemple de piese cu preturi nesimtite, de piese Motorcraft (ca sa nu credeti ca vorbesc aiurea)
TPS - Romania 760 RON - Germania 25 EUR
IACV - Romania 860 RON - Germania 45 EUR
Amortizoare Motorcraft - Romania 2280 RON- Germania 300 EUR cu TVA si transport inclus
Bielete antiruliu spate - Romania 200 RON buc - Germania 15 EUR buc
Si exemplele sunt nenumarate, am strans un excel impresionant.
- KrugerBlue
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo MK3 TDCI Wagon 2006