Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
13 Apr 2009, 17:41
Salutare,
Sunt in cautare disperata de seriozitate intr-un service Ford doarece am unele probleme la un Focus si nimeni nu mi le rezolva. Am inteles cum ca la Ford Brasov s-ar lucra cat de cat cu responsabilitate. E cineva care a apelat la serviciile service-ului respectiv pana acum? Astept o parere.
De asemenea as vrea sa aflu daca a facut cineva o reclamatie catre Ford De si cum. Focus-ul meu are 21.000 km cumparat in Ianuarie 2009 iar pe ambele praguri ale masinii s-a exfoliat vopseaua. Am facut o sesizare catre Romcar si am primit un raspuns tipic romanesc:"vopseaua s-a exfoliat din cauza factorilor externi". Cand am cumparat masina nu mi s-a spus ca este o "masina de sufragerie" si ca poate fi folosita doar in garaj. De asemenea scaunele fata se misca in viraje si scot tot felul de "gemete" ca si usile de altfel. Sunt foarte dezamagit de calitatea masinii!
Sper sa primesc niste sfaturi de la voi.
Numai bine!
13 Apr 2009, 22:10
Din pacate...
Combinatia aleasa de tine este cam necastigatoare: "serios" + "n tara", unde tara=RO, este egal "multime vida"...
Despre exfolierea vopselei pe praguri... Ai vrea ca Ford/Romcar sa curete si drumurile noastre de pietricele?
Verifica atent pragurile, daca exfolierea este de la pietricelele aruncate de roti, nu prea tine de garantie.
14 Apr 2009, 11:56
Nu as vrea ca Romcar sa curete drumurile de pietricele dar as vrea ca Ford (constructorul auto pe care Romcar in reprezinta) sa aplice o vopsea pe caroserie care sa reziste la acele pietricele. Tie ti se pare normal ca o masina de 18.200 euro sa isi piarda vopseaua dupa doar 21.000 km? Probabil ti se pare absolut normal in cazul in care esti angajat Romcar cu scopul de a umple forumurile cu reclama pro Romcar.
Vreau sa mai precizez ca detin inca 4 masini iar 2 dintre ele (Dacia Logan) sunt folosite in regim de taxi si surprise...nu au avut niciodata o asemenea problema. Deci...draga reprezentant Romcar...pietricele sunt de vina sau calitatea vopselei??!!
14 Apr 2009, 12:19
poate un service serios in ``alta`` tara, nu la noi
14 Apr 2009, 12:45
adevaru k sa dai 18 mii pe o masina si sa ii sara vopseaua la 21 de mii de km,e cam penibil ...
14 Apr 2009, 16:01
Haideti mai baieti chiar nu exista un service serios in Ro?! Sper sa-mi dea cineva o informatie in curand. E cineva pe forum care a fost in service-ul Ford de la Brasov? Am inteles ca ar fi oarecum seriosi.
Multumesc anticipat
14 Apr 2009, 21:44
$1 scrie:$2u as vrea ca Romcar sa curete drumurile de pietricele dar as vrea ca Ford (constructorul auto pe care Romcar in reprezinta) sa aplice o vopsea pe caroserie care sa reziste la acele pietricele. Tie ti se pare normal ca o masina de 18.200 euro sa isi piarda vopseaua dupa doar 21.000 km? Probabil ti se pare absolut normal in cazul in care esti angajat Romcar cu scopul de a umple forumurile cu reclama pro Romcar.
Vreau sa mai precizez ca detin inca 4 masini iar 2 dintre ele (Dacia Logan) sunt folosite in regim de taxi si surprise...nu au avut niciodata o asemenea problema. Deci...draga reprezentant Romcar...pietricele sunt de vina sau calitatea vopselei??!!
Probabil mataluta nu ai auzit de procedeul de sablare, dar e mai simplu sa zici de vopsea ca este proasta.
Probabil ai mai vazut masini cu vopseaua sarita pe capota; inchipuie-ti ca nu sunt numai Forduri, iar o pietricica bine tintita face minuni (ai auzit cumva si de parbrize crapate, tot de la pietre sarite de pe sosea?)...
Am sa ma fac ca nu am auzit insinuarile, dar probabil nu ai reusit sa citesti toate randurile (si sa intelegi ce se ascunde in spatele lor).
Daca insisti, mai cauta pe forum despre service-ul din Bv, dar eu nu imi aduc aminte sa fi fost ceva de bine pe acolo.
15 Apr 2009, 17:04
Mihai,
Am inteles f bine ce ai vrut tu sa spui dar nu pot sa concep ca un simplu consumator al produselor Ford sa imi spuna ca cer aiurea Romcar-ului sa imi repare masina. Pur si simplu refuz sa cred. Legat de stone chips-urile de pe capotele masinilor da-mi voi sa iti spun ca nu am vazut asa ceva la masinile de cateva luni vechime cu putini kilometri parcursi. Acum vreau sa te intreb ce ai inteles tu cand eu am precizat ca s-a exfoliat vopseaua? Ca are urme de pietricele?! NU, pur si simplu pe ambele praguri ale masinii, pe o suprafata de 2 cm nu mai exista vopsea,dar absolut deloc,se vede lacul gri anti coroziune. O sa fac niste foto si o sa le pun aici sa iti faci o parere despre ce vorbesc. Dupa cum imi sugerezi tu ar trebuie sa fiu ffff multumit de masina,sa trec lunar pe la Romcar cu o sampanie in semn de recunostinta pentru minunata masina de 2 lei pe care mi-au vandut-o cu 18.000 euro. Vorbesti mai sus de sablare si iar iti spun ca refuz sa cred ca pietricele de pe carosabil duc la formarea procedeului de sablare in doar 21.000 km. Nu stiu daca intelegi cum stau lucrurile dar eu am cumparat o masina noua pentru a nu intra in service-uri lunar si iata ca de fapt am incheiat un contract de colaborare cu service-ul iar tu spunandu-mi ca nu vopseaua e de vina sau constructorul Ford nu o sa faca lucrurile mai roz pentru mine. Am cerut doar o indrumare cum sa depun o plangere catre Ford De si daca problema pusa de mine e atat de stupida pe cat o sugerezi tu, atunci nu am decat sa ma fac eu de rusine...e doar problema mea. Daca ma poti ajuta te rog sa o faci, iar daca nu esti de acord cu concluzia mea te rog nu imi impune sa cred ca eu sunt vinovatul pentru exfolierea vopselei.
Astept ajutor in legatura cu un service serios.
Numai bine
15 Apr 2009, 17:20
Nu am incercat sa-ti sugerez nimic care sa bata catre recunostinta vesnica pentru importator.
O nedumerire ar fi de ce ti-a aparut exfolierea doar la praguri, unde probabil iti arunca rotile pietricele? Au fost alti colegi de pe forum la care exfolierea a aparut in alta parte, iar acolo e alta poveste.
Eu de exemplu mi-am montat aparatori (singur) si nu am avut nici un fel de probleme cu pragurile...
15 Apr 2009, 18:11
Nu contest ca pe praguri vopseaua e supusa unor conditii mai aspre dar totusi mi se pare strigator la cer ca dupa cateva luni sa am problema asta. Eu m-am gandit sa aplic o folie transparenta peste praguri imediat dupa ce le revopsesc. Nu stiu exact cum vor aparea cu folia peste dar am auzit ca nu ar fi o diferenta de luciu f mare.
Tocmai citeam niste pareri despre Ford CSD din Pipera si am vazut ca lumea e oarecum multumita.Tu ai fost vreodata la ei Mihai?
15 Apr 2009, 19:47
Sigur calitatea vopselei si felul cum a fost aplicata sunt principalul motiv pentru exfolierea acesteia de pe praguri. Masina mea este fabricata in decembrie 2 000, este adusa din Germania de cca. 2 ani si am cu ea pe drumurile din Romania aproximativ 40 000km si pana acum nici un semn ca s-ar exfolia vopseaua de pe praguri sau din alta parte ori vreun semn de rugina... Eu zic sa nu renunti si sa te ti de capul lor pana ti se rezolva problema. De 20 ani de la revolutie incoace tot zicem ca las' ca merge si asa si ca o sa fie mai bine, ar fi momentul sa ne trezim si sa nu mai acceptam mizerii de genu' asta... doar ai cumparat-o noua nu second si ai mai dat si o caruta de bani pe ea... Nu renunta!
15 Apr 2009, 20:49
In Ro nu mi se revopsesc pragurile sub nici o forma...am facut o sesizare catre Romcar si mi s-a spus ca din cauza conditiilor externe. Cum spuneai si tu ca nu ai probleme de genul asta,nici eu nu am avut la nici o masina pana acum. De aceea vreau sa fac o sesizare si catre Ford De, poate acolo gasesc intelegere, dar nu stiu de unde sa incep si cui sa ma adresez. Am deschis topic-ul asta cu speranta de a primi niste indicatii de la cineva.Dar intr-un fel sau altul o sesizare va ajunge in Germania cu siguranta.
15 Apr 2009, 21:04
$1 scrie:$2u contest ca pe praguri vopseaua e supusa unor conditii mai aspre dar totusi mi se pare strigator la cer ca dupa cateva luni sa am problema asta. Eu m-am gandit sa aplic o folie transparenta peste praguri imediat dupa ce le revopsesc. Nu stiu exact cum vor aparea cu folia peste dar am auzit ca nu ar fi o diferenta de luciu f mare.
Tocmai citeam niste pareri despre Ford CSD din Pipera si am vazut ca lumea e oarecum multumita.Tu ai fost vreodata la ei Mihai?
Am fost la CSD la vreo doua revizii, nu i-as mai recomanda... De restul (Romcar, BDT) nici nu se pune problema, asa ca intelegi acum primul raspuns pe care ti l-am dat.
Vezi tot pe la service-uri parca era o scrisoare a unui forumist catre cei din afara, si parca erau si niste adrese de mail.
22 Mai 2009, 14:31
Oare cum o fi fost rezolvata problema asta?