La ce service Ford din Bucuresti sa-mi fac revizia 15000km?
Am avut pana acum vreo 3 Forduri second hand si m-am hotarat anul trecut sa-mi iau un Focus nou. Trebuie sa recunosc ca pana acum n-am fost decat la Romcar - Parcului. Am fost de 3 ori cu un Mondeo din 1997, insa acum cativa ani. Nu pot sa spun ca am fost multumit, ba chiar o data cand mi-am facut geometria, mecanicul a trecut cu masina peste capace si mi le-a spart. Mi le-a dat inapoi si mi-a zis: "scuze, imi pare rau" dupa care mi-a intors spatele si s-a carat
. Cu Focusul nou am fost la 2500 km la prima "revizie", cum mi-a zis cel care mi-a vandut masina. Am aflat insa ca e vorba de o "inspectie vizuala" - nu mai intru in amanunte ca nici macar joja de ulei n-a scos-o. Cert este ca mi-a calat masina prost si a scapat-o de pe elevator. Mi-au dus-o in parc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Noroc ca am vazut ce s-a intamplat si i-am pus sa mi-o repare. Mi-au zis iar "scuze, ne pare rau".
Acum vreau sa-mi fac revizia de 15000 km
.
Prin urmare, la care service autorizat Ford din Bucuresti ma pot duce si sa sper ca nu ma pacalesc si nu imi strica masina
?
Multumesc de sfaturi!

Acum vreau sa-mi fac revizia de 15000 km

Prin urmare, la care service autorizat Ford din Bucuresti ma pot duce si sa sper ca nu ma pacalesc si nu imi strica masina

Multumesc de sfaturi!
- taca2206
- Incepator
- Maşina: Ford Focus II, 2007, 1600, 90CP, Trend