Arhiva Comercial

Conducta admisie turbina fisurata - atelier reparatie

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Conducta admisie turbina fisurata - atelier reparatie

Mesajde coc_de » 29 Sep 2009, 15:09

Din cate am inteles e o problema mai veche a motoarelor de 1.6TDCI fisurarea conductei dintre turbina si motor, pentru mai multe detalii am atasat si cateva poze, intrebarea mea este urmatoarea. Am inteles ca mai multa lume a rezolvat problema cu o sudura pentru ca piesa vine impreuna cu alte furtune la achizitionare si costa destul de mult. Poate cineva sa imi spuna un pret estimativ si un atelier, sau persoana care ar putea remedia problema in Bucuresti. Multumesc anticipat.
Fişiere ataşate
Image037.jpg
Image267.jpg
coc_de
Incepator

Maşina: Ford :)

Re: Conducta admisie turbina fisurata - atelier reparatie

Mesajde coc_de » 29 Sep 2009, 16:53

Tin sa precizez ca este vorba depre Ford Focus din 2006
coc_de
Incepator

Maşina: Ford :)

Re: Conducta admisie turbina fisurata - atelier reparatie

Mesajde bibanu47 » 29 Sep 2009, 23:01

Daca o demontezi,o poate suda orice atelier de tinichigerie auto,dar cere sa ti.o alameasca,sa nu o sudeze cu fier,e mult mai rezistenta.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT

Înapoi la Arhiva Comercial