Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

S-a deschis Sevice-ul FORD ROADHILL la GALATI

28 Sep 2009, 12:39

S-a deschis service-ul Ford Roadhill din Galati Sos.de centura nr. 65
Telefon 0236/472847
Fax 0236/470071
Mobil 0726367304 (RECEPTIE PIESE Ionel Vlad)

PS.Deocamdata fac doar revizii urmand ca in curand sa faca si reparatii pt.cele iesite din garantie.

Re: S-a deschis Sevice-ul FORD ROADHILL la GALATI

28 Sep 2009, 15:59

SIGUR?
ca din aprilie trebuia deschis!si cei care aveau nevoie se duceau la Braila ,ca era cel mai aproape.

28 Sep 2009, 20:00

Da am fost si am vazut masini pe elevatoare si birourile deschise care deja fac programari pentru revizii....

28 Sep 2009, 20:05

alti, aici viewtopic.php?f=30&t=9420&start=20 , spun ca ar fi deschis numai pentru revizii ... trebuie sa-mi fac timp si drum in zona ca sa aflu informatii corecte

LE eu stiu ca cei de la Roadhill Galati monitorizeaza foarte atent ce se scrie pe forum ... nu ar fi rau sa ne dea un semnal oficial

30 Sep 2009, 13:21

da, intr-adevar, se pare ca nu se fac decit revizii ... nu garantii sau alte reparatii ... unitatea service functioneaza doar in baza unui aviz provizoriu, emis de RAR, dar nu si de al ROMCAR in calitatea sa de importator si distribuitor oficial ( care este INCA reprezentant oficial Ford in Romania, pina la mijlocul anului urmator ) ... asadar pentru reparatii sau garanti ramine in continuare AdaMotors Braila

21 Oct 2009, 12:12

Eu am facut ieri dupa-amiaza revizia de 2 ani (23000 km) si am si un dosar de dauna cu prelungirea spoiler fata si totul a fost ok..baietii foarte serviabili si cu bun simt,asta pt.ca am lasat masina si am plecat sa scot bani de la un bancomat si am intarziat aprox.o ora jumatate si ei au stat atat peste program ca sa ma astepte pe mine.Mecanicii sunt cei care au lucrat si inainte iar electrician este un tip care a lucrat la SHERR destul de bun.Mai asteapta sa le vina ceva testere pt.soft dar asa e la inceput rabdare sa avem iar in ce priveste ADDA Motors Braila sunt cam scumpi pt.ca la Galati am platit 540 Lei revizia iar la Braila mi-au cerut 700 Lei....
Subiect închis