Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
14 Oct 2008, 15:17
Trebuie sa fac schimbul si nu stiu unde sa ma duc. Este un anumit Lucian in Is care face asta dar abia dupa 29 si e tarziu. eu as vrea saptamana asta. pls.
Vrea sa schimb filtrele uleiul si discuriel fata. Pls am nevoie de voi . Mc mult si astept propuneri.
Ultima oară modificat de Anonymous pe 14 Oct 2008, 17:23, modificat 1 dată în total.
Motiv: Am mutat si editat topicul,daca mai gasesc topicuri postate aiurea cadou WARN.Atentie unde postati!
14 Oct 2008, 15:40
poti incerca in bucium. chiar dupa semaforul de la fosta reprezentanta Dacia (de pe vremuri), este reprezentanta Seat pe stanga (sensul de mers spre vaslui). imediat dupa este un service pentru masini straine (Moldotrans cred ca se cheama).
baietii au preturi fff bune si lucreaza f bine.
26 Oct 2008, 17:35
$1 scrie:$2oti incerca in bucium. chiar dupa semaforul de la fosta reprezentanta Dacia (de pe vremuri), este reprezentanta Seat pe stanga (sensul de mers spre vaslui). imediat dupa este un service pentru masini straine (Moldotrans cred ca se cheama).
baietii au preturi fff bune si lucreaza f bine.
Stii cumva daca au aparat de diagnoza pt Ford?Vreau sa ii fac o diagnoza deoarece am un martor ramas aprins pe bord,dar as prefera sa nu ma duc la TESTER IASI.
06 Mar 2009, 13:14
scuze de raspuns intarziat !
cred ca au si aparat de diagnoza.
dar s-a deschis un laborator de analiza computerizata a autovehiculelor straine, la iesirea din Valea Lupului, pe partea dreapta, nu mai retin numele firmei.
25 Oct 2009, 20:41
Ai mai aflat ceva sigur godfather despre diagnoza in Iasi? Nu as vrea la Tester ca tot am auzit chestii naspa de ei si is si scumpi...
29 Oct 2009, 22:14
Salut.
Scuze de intarziere.
Pt. diagnoza va recomand service-ul de la iesire spre Metro. E pe partea dreapta, in zona rondului de la Carrefour Era.
Sau puteti incerca in Bucium (am descris mai sus locatia exacta). Din cate imi aduc aminte au si acolo diagnoza pt ford.
Preturi de asemenea rezonabile !
Toate cele bune.