Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
26 Mar 2007, 00:01
Cat e de greu sa schimbi un filtru de ulei la o Fiesta TDCI? Se incepe cu surubul indicat in poza, dupa care...? cum se lubrifiaza la montare?
- Fişiere ataşate
-
- filtru ulei cu sageata1.jpg
- (306.49 KiB) Descărcat de 234 ori
26 Mar 2007, 06:49
Cel mai bine, c a am vazut ca ai facut posturi separate, fa o comanda la FORCAR (Sectiunea Vanzari) la ce ai nevoie si schimba-le sa stii ca sunt schimbate cu mana ta! Apoi zii de unde esti sa te indrumam la un mecanic ... manopera nu ar trebui sa depaseasca 50 RON (cu indulgenta)
26 Mar 2007, 07:51
Salut! Nu este f complicat -este ca la Pug -ul meu 206 1.4 HDI (am si un Peugeot in familie) ca sunt aceleasi motooare dar trebuie atentie, eu zic sa te duci la un mecanic care a mai facut asta.
Se schimba decât elementul filtrant- eu la a mea am luat Mann (vreo 40 ron)
Si mai fi atent la busonul de la baia de ulei ca la peugeot cel putin este ciudat si daca nu ai cheie speciala il belesti.
Bafta!
26 Mar 2007, 08:04
Ai si o garnitura de plastic care vine cu filtrul nou si care se pune pe capacul de plastic. Sa te uiti cu atentie cum e pusa cea veche - o sa vezi tu de ce. Decat aia se lubrifiaza cred.
26 Mar 2007, 22:58
Eu zic sa mergi la un mecanic si sa nu te mai complici cu atatea sfaturi,stai langa el si data viitoare ti le schimbi singur daca vrei tu neaparat
27 Mar 2007, 08:34
$1 scrie:$2u zic sa mergi la un mecanic si sa nu te mai complici cu atatea sfaturi,stai langa el si data viitoare ti le schimbi singur daca vrei tu neaparat
Asta i-am zis si eu, dar daca omu vrea sa stie trebuie sa-i spunem nu ? Ca doar de aceea e forum

.
27 Mar 2007, 08:48
Mai bine mergi la un mecanic. Nu iti poate lua o avere si nu merita sa t manjesti p maini pt un schimb de ulei. De ex mie mi-a luat 30 de ron pt schimb de ulei + consumabile
27 Mar 2007, 20:24
Stefan Dorin corect ai dreptate trebuie sa ne ajutam.