$1 scrie:$2in cu exemple clare: tata are un ford fiesta l-a dus la revizia de 30.000 km si a schimbat tot, primexprod valcea, sau cel putin pe factura aparea tot schimbat, inclusiv filtrul de polen. La revizia de 45.000 am dus masina in alt service unde am vrut sa schimbam tot... am observat cu stupoare ca nici macar nu mai era filtrul de polen... Au uitat sa il puna la ford, sa fim seriosi. Asta ca tot vine vorba de incredere.
Un prieten are un renault clio s-a dus la flamicom in valcea sa faca revizia i-au dat baitii cheile foarte elegant ca in vest numai ca in aceeasi zi s-a dus cu ea pe un elevator sa se uite la nu stiu ce si a vazut ca busonul de la ulei avea pamant pe el de 2 degete si nici urma de desfacut. S-a dus inapoi la reprezentanta si-au cerut scuze, ca in vest, si i-au schimbat uleiul.
Un caz concret iti pot da si eu
Am fost cu masina de firma (un opel asta 1.7) la revizie la Dibas motors in bucuresti,ce credeti ca in occident lasi cheile si ei te anunta cand este gata.Toate bune si frumoase doar ca la ridicarea masinii stupoate desi pe factura scria schimbat ulei cutie (care doar se completeaza) 1l ,schim. ulei motor ,filtru s,a.m.d la intrebarea mea daca acestea chiar au fost schimbate ,reprezentantul service-ului imi garanteazza ca daca am dubii pot verifica in masina ca am toate piesele schimbate intr-o sacosa.
Bun numai ca eu fiind un cunoscator si nu doar bag cheia in contact si am plecat la drum fara sa verific, si bineinteles un Toma necredinciosul al service-urilor ce credeti,cu o zii inainte am insemnat absolut toate filtrele cu un marcker, in sacosa bineinteles ca nu aveam filtrele mele,ci alte filtre de prin service,logic ale mele erau aceleasi pe masina doar un pic cosmetizate la suprafata.Asta pt ca am intrat la dubii cu uleiul de cutie exagerat 1l comletat ,bidon care trebuia sa fie in acea sacosa (punga), si am cerut o surubelnita pt a desface filtru de aer unde am constatat ca este acelasi.
Deci in concluzi daca ma este si masina de firma las ca mere si asa ,si stiiu fraerii,firma plateste si soferul da de belea,pt ca el va merge inca 10 000 de km cel putin cu aceleasi consumabile vechi,iar daca i se va intampla ceva la masina el va avea toata vina pt ca i se va arata ca masina lui are revizia facuta acum x Km
Ma scuzati daca v-am plictisit dar colegii care il tin pe nu in brate si colegul cu service-ul s-o lase mai incet
TRAIM INCA IN ROMANIA si romanul daca nu fura el ceva nu se simte bine