Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
04 Iun 2009, 23:25
am avut azi "bucuria" de a avea un accident pe iuliu maniu/A1..efectul: aripa dreapta, bara fata si spoilerul fata sparte, roata dreapta stramba - implicit directia "dusa", jantele stanga zgariate ca am intrat in bordura, cauciuc stanga praf..reparatia o fac pe RCA-ul respectivului, la Allianz Tiriac..ce service imi recomandati?
05 Iun 2009, 10:32
Pai intai afla cu cine are incheiat conventie Alianz, ca sa dureze mai putin.
Iti pot spune la cine sa nu faci: BDT, Romcar.
La BDT din auzite si la Romcar dureaza foarte mult si te trezesti cu altele stricate.
Incearca Neste, Colina sau CSD.
09 Iul 2009, 14:15
La CSD mi-am facut eu revizia de 45000. M-au dezamagit din toate punctele de vedere!
Pentru o revizie la care nu au schimbat nimic deosebit am stat 4 ore! Au "uitat" sa imi dea piesele inlocuite! A costat si o avere: 1300 ron!
17 Iul 2009, 17:37
Asta vroiam sa va intreb si eu: La ce service sa ma duc? Am Ford de vreo 3 ani si cred ca cel mai bine a fost la Colina, dar parca s-au cam stricat si ei. Adica tinichigeria se face undeva in Popesti Leordeni, daca am inteles eu bine. Daca ma duc la sediul din Baneasa, imi conduce cineva masina pana acolo. Nu prea imi convine, ca nu stiu cum merge (sunt eu mai...pretentios sa zicem

). Daca ma duc in Popesti, pe langa faptul ca fac o ora pe drum, stau in Crangasi, este nasol si la intoarcere. Ca este service-ul tocmai unde se termina Popesti Leordeni, catre centura. Taxi nu a vrut sa vina acolo fara nu stiu ce taxa in plus, dar au si ei o masina care te duce in oras. Numai ca am stat vreo ora si jumatate dupa masina, apoi cand am inceput sa fac putin scandal sa intreb daca mai pleaca sau nu masina aia catre oras (ei mi-au spus sa astept, ca ma anunta ei, dar nu mai mult de o ora dureaza), soferul care conduce masina aia a inceput sa vorbeasca urat, nu a vrut sa ma duca, ca nu i-am spus lui personal ca vreau sa merg in oras (de parca scria pe fruntea lui ca el este soferul sau eu trebuia sa dau anunt prin megafon sa stie toata lumea). Pe scurt, ca ma lungesc prea mult, vorbesc urat, se poarta urat, nu suna daca dureaza mai mult decat promit. Culmea este ca aici sa spunem ca am "pile" mari de tot, pe care insa nu le folosesc, cred ca mai mult de rusine. Cei din Baneasa parca erau mai amabili. La BDT, cu programare, a durat vreo 2 ore pana mi-au luat masina in primire ca sa imi schimbe cauciucurile de vara cu cele de iarna. Mi-au zis ca sa vin sa o iau peste vreo 3 ore, am venit, dar iar am asteptat 2 ore ca sa iau masina, ca era plecat cel la care lasasem masina. Plus ca acolo ai acces la oamenii de la birouri, unde lasi masina, doar pe baza de tupeu. Daca esti tare in gura, te bagi primul, daca esti mai moale, cum era un nene, stai pana probabil nu mai are nimeni tupeu sa ti-o ia inainte. Am luat masina, dar supriza, uitasera sa schimbe piulitele, sunt diferite cele de jante de aliaj fata de cele de otel. Putin scandal si acolo, au luat masina imediat si in 30 de minute am plecat.
17 Iul 2009, 17:53
La Neste, relativ de curand, am sunat sa fac programare la tinichigerie, imi spun la telefon "veniti acum". "Marfa" zic, ma duc, las masina, dar am luat-o inapoi de-abia peste aproape 4 saptamani. Ca sa nu credeti ca era varza masina, avea doar niste zgarieturi de polish o aripa spate, ceva zgarieturi pe capota si pe bara fata. Cred ca si parbrizul a trebuit sa fie schimbat, nu mai stiu sigur, era crapat parca. Acum am in service la ei o alta masina. Ma duc eu acum vreo 3 saptamani, ca m-am invatat minte, si zic sa fac o chestie desteapta: ma programez de pe 20 si ceva iunie pe 13 iulie!!! Am fost plecat din Bucuresti, atunci ma intorceam, super. Discut cu oamenii de acolo, incantati ca nu ma grabesc, imi zic ca dureaza vreo 3 zile (o portiera foarte usor infundata, probabil lovita de vreun scuter sau vreo masina care a iesit aiurea din parcare, si niste zgarieturi adiacente loviturii pe aceeasi portiera, putin pe aripa si putin pe portiera din spate), dar sa vin la 9 dimineata sa se apuce repede de ea. Super, la 9 sunt acolo, dar deja incep sa ma dezumflu...Nu imi gaseau constatarea de la dauna, de la asigurare. Apoi nu m-a recunoscut nenea care mi-a oprit actele de la asigurare. Se jura ca nu m-a vazut niciodata. Pana la urma isi aduce aminte discutia. Nenea asta se pare ca era seful. Apoi mi se spune ca nu are cum sa dureze doar 3 zile, cel mai devreme joi o pot lua (era luni). Ok, asta e, nu mor. Joi astept semn, nimic. Sun eu, ca un client constiincios. Masina din pacate nu este gata, o sa ma sune sefu' mai tarziu. Ma suna peste ceva timp, imi spune ca nu este gata, ca sa o iau vineri, "ca sa fie o treaba facuta ca lumea, sa nu va dau masina asa". Asta e, nu am ce sa fac, o iau vineri, desi vroiam sa plec de joi seara din Bucuresti. Vineri cand? Dupa 2. Dar trebuie mai este o problema: nu au primit acceptul de plata de la asigurator. Pai de ce nu? Pai...pentru ca nu am trimis inca cererea!!! Pai de ce? "Am neglijat" Aici mi-am dat seama ca trebuie sa plec cu alta masina din Bucuresti. Dar m-a anuntat sefu' ca facem o smecherie: ma anunta el cand trimit cererea si atunci ma pun eu pe telefon "si fac presiune la asigurari ca sa ne dea acceptul mai repede". Ca ei nu suna, ei doar dau mail si atat. M-au sunat sa-mi spuna ca au trimis cererea, dar pe la 6 seara, cand normal ca nu mai aveam cu cine sa vorbesc la asigurari, desi nu cred ca as fi sunat la ei. Azi este vineri, ora 6 din nou, si nu am primit niciun semn. Masina probabil sta la ei si sunt curios, pentru ca nu acum nu ma mai grabesc, cand va fi gata...Asadar revin cu intrebarea: unde sa ma duc fratilor cu masina in service?
03 Sep 2009, 13:59
@Bagabond: în final ţi-ai luat maşina? Ai văzut unde sunt depozitate maşinile în aşteptare?
07 Sep 2009, 13:02
SERVICE BDT Bucuresti (cel de la Virtutii/Semanatoarea)
Predau masina (Ford Fiesta) dupa ce m-a tamponat cineva in spate: inlocuit haion spate, bara spate, podea roata rezerva... totul doar spate). Nici macar nu erau atinse aripile din spate, deci nu era foarte grav.
Cand s-a apropiat momentul sa ridic masina, iata raspunsurile lor: a trebuit reconstatare, am uitat sa trimitem mailul, trebuie accept, am uitat sa trimitem mailul.. deci se mai lungesc ei asa inca o saptamana!
La ridicat masina, o gasesc vopsita toata partea stanga (nu doar curul care trebuia reparat). Intreb ce s-a intamplat, ei nici macar nu au recunoscut ca au vopsit masina pe stanga.. dar'a'mite ca au lovit-o). Mici semne de retusuri pe aripa/usa fata stanga.
K la noi. la nimeni!
22 Iul 2010, 11:14
Am fost si eu la NESTE, sunt niste JEGOSI, nu am intalnit bataie de joc mai mare ca la astia, au zgariat masina fetele de usi pe interior era jucate in picioare geamurile gazate,nu prinsesera toate suruburile la bara fata la oglinda stanga,au dat luneta jos si nu au lipit-o bine si imi intra apa in masina nu au mai prins firele la dezaburizator,usa fata fusese lovita si se lasase putin in jos si cand o inchideam atingea in acel cui in care vine iala, tampitii in loc sa indrepte usa au strambat cuiul ala si usa sta ca un cur lasat acum, am impresia ca au schimbat alternatorul cu altul, cand am fost sa iau masina nu vroiau sa imi dea rota de rezerva, cheia, si acel carlig de remorcare spunand ca nu erau in masina cand am dus-o la ei, deci eu am patit-o rau cu ei NU RECOMAND acest service de rahat, te momesc cu preturi mici dar cand ajungi acolo bataie de joc la maxim. Mentionez ca nu Fordul l-am dus la ei ci cealalta masina, un Logan dar asta conteaza mai putin ideea e ca si-au batut joc de mine.
22 Aug 2010, 14:12
la Norauto de la Auchan Titan a fost cineva ?
01 Sep 2010, 20:01
am ajuns la norauto din titan pentru o diagnoza generala.
cost-162 lei
rezultat - o foaie cam aiurita si gresita pe deasupra.
partea buna a fost ca m.au lasat sa stau langa masina si m.am plimbat pe sub ea vro 30 de min, am studiat.o si am retinut ce probleme am, altfel ramaneam cu bani dati.
baieti- cam spagari....
nu recomand
04 Sep 2010, 19:49
Confirm si eu ca la Neste, BDT si Colina sa te duci. Am patit-o cu toti insa cel mai rau la BDT (culmea si cei de la care am luat masina).
Prima oara am fost la Colina, mi s-a spart o boxa la 2 saptamani de cand am luat masina si fiind foarte aproape de locul de munca am zis ca intr-o pauza sa dau pe la ei sa imi schimbe boxa. Ma duc, deschide baiatul de la receptie dosar de constatare/garantie si imi zice ca ma cheama el cand vine boxa.Ma suna peste o saptamana ca a venit boxa, pot sa vin cu masina si ca dureaza o ora montajul... ma duc, semnez nu stiu ce hartie ca am luat la cunostiinta etc. iau loc in sala, beau o cafea... doua... trei... masina nu mai venea si trecusera 2 ore. Ma duc la receptie sa intreb ce dureaza atat (monitorul din sala nu imi arata masina in atelier) si mi se spune ca masina a fost pusa pe tester ca asa se face... abureli. Ies afara sa fumez si nu imi venea sa cred ochilor... masina mea tocmai atunci intra in service. Partea buna e ca baiatul nu a mintit ca operatiunea dura o ora ca fix intr-o ora mi-a dat cheile.
A doua oara tot la ei am patit-o si in sensul ca mi s-a furat oglinda de pe dreapta si m-am dus la ei sa o cumpar ca nu avea sens sa o iau pe casco pentru ca plateam mai mult fransiza decat oglinda in sine. Ma duc, comand, ma suna peste 3 zile ca a venit oglinda si ca pot sa o ridic. Ma duc cu hartia de comanda, semnez factura, platesc si mi se spune ca vine acum un baiat si mi-o monteaza, ca nu dureaza etc. Astept iar 2 ore in care "baiatu" asta nu era de gasit... le zic sa imi dea oglinda ca mi-o montez singur ca nu e mare inginerie... ei ca nu, ca nu se poate, operatia trebuie facuta de un inginer ca sa nu imi anuleze garantia!! In cele din urma vine si tipul cu o bucata de carton in mana din care scoate un geam... ma intreaba unde e masina... si o pune in 3 secunde ( a legat 2 fire si a impins geamul in suport).
A treia oara a fost cu cei de la Neste unde facusem deja 3 revizii si eram foarte multumit de felul in care s-au comportat si miscat. Numai ca la revizia de 45.000 km, pe langa revizie aveam de schimbat si bara fata, aripa si poiectorul stanga... deschis dosar de daune si toate cele la ei, singura problema e ca ei nu aveau decont direct cu BCR Asigurari (la ei am avut casco atunci) insa seful de service mi-a spus ca are el nu stiu ce afaceri cu Allianz Tiriac si ca face prin ei plata. Zic bun... asa facem, cat dureaza.... maxim 2 saptamani... perfect, dai bataie. In timp ce asteptam sa mi se faca si revizia am iesit afara sa fumez si vad un pusti la ~22 de ani la volanul masinii mele punand frane bruste si accelerand violent... ma uit la el... el la mine... n-am apucat sa ii zic nimic ca a bagat-o iar in atelier. Nu le-am zis nimic ca stiam ca dupa ce schimb placutele de frana ele trebuiesc aerisite, dupa care pedala de frana este foarte moale dar totusi puteau sa o faca pe standul de frane ca tot mi-au scos hartie cu testul de frane.
Si in final BDT... ma duc la ei ca imi "fluiera" ceva la masina, fac receptie (era deja ora 18:30) ma duc cu un mecanic la masina si imi zice ca e de la servo si ca am umblat la lichdul de servo ca ei au la mondeo doar lichid verde sau de nu mai stiu ce culoare si in nici un caz nu au incolor. Ii zic ca nu am umblat... ca blablabla asa e si la alte marci inclusiv mercedes, etc. In fine ramane stabilit ca incearca sa o bage in service in seara aia si ca ma suna pana in ora 22:00. la 21:30 ma suna sa vin ca masina e gata, ca a trebuit sa o aeriseasca si ca acum nu mai face sunetul ala. Ma duc... o iau... nu mai facea. Peste 2 zile plec la Cluj... ajung, imi fac treaba, dau sa plec... si cand urcam dealul Feleacului incepe iar sunetul ala, numai ca acum era foarte ascutit. Nu avea rost sa il mai sun si sa ii zic asa ca m-am dus direct la ei (drum foarte chinuitor, sa stai 450 de km cu un fluierat in ureche...). Il caut pe tipu de data trecuta, ma sui cu el in masina si culmea.... nu mai facea... imi zice ca daca mai face... sa revin insa sa o mai tin asa 2-3 luni ca asa face pompa servo cand e pe duca si ca mi-o schimba pe garantie. Cu chiu cu vai am mai facut 5000 de km dupa care am sunat la ei ca vreau sa vin sa fac revizia de 60.000, sa schimb parbrizul ca se crapase si ca am probleme cu poma servo. Ajung acolo platesc fransiza, semnez hartii toate cele... marti trebuia sa fie gata (era joi cand am lasat masina), zic bun... ma sunati cand e gata. Vineri la ora 21:00 ma suna un "nene" ca asa s-a intitulat ca revizia e gata si ca pot sa vin sa iau masina... zic bun dar pompa servo?? parbrizul??... "a pai asta nu stiu... asteptati sa va sune colegii atunci"!!
Sambata dimineata la ora 10 ma suna iar ca sa vin sa imi schimbe parbrizul... pai prietene masina e la voi... "domnu... sigur e la noi?" DA!!
In fine marti il sun pe cel de la receptie si imi zice ca pot sa vin dupa ora 18:00 sa ridic masina si sa platesc revizia... ajung, ma pun la ghiseu sa platesc revizia, timp in care vine, imi da talonul si imi zice ca se duce sa aduca masina... stau 5-10-15 minute, deja ma plictisisem... dupa 30 de minute vine si imi spune ca masina face la fel, ca ii pare rau... ca pompa e noua si ca nu stie de la ce e si ca sa o mai las o zi sa se mai uite mecanicii la ea... Il sun a doua zi... "da e gata masina, cum sa nu, puteti sa o luati", ajung la receptie, ma prezint toate cele si imi zice ca are cheia dar nu are talonul si ca sa astept sa il caute... deja ma bufnise rasul, nu stiam ce sa fac sa il las sa il caute sau sa ii zic ca mi l-a dat. In fine ii zic ca il am si sa imi dea masina... vine cu masina si acum trebuia sa ii pun intrebarea: CE AVEA!? la care imi raspunde... stiti ca pompa asta servo are un fel de filtru... o sita... si ca era infundata si ca din cauza asta s-a stricat ( cu alte cuvinte daca stia de sita aia de prima data nu mai facea firmei paguba de inca o pompa servo)
Scuzati-mi compunerea si gramatica dar sunt la munca de 15 ore.
29 Noi 2010, 11:44
Salutare,
Un service bun pe care vi-l recomand se afla in xxx, seful de la service se numeste xxx, fost mecanic la reprezentanta Ford, un baiat de nota 20, preturi de bun simt, lucrari cu garantie, constatari, diagnoza computerizata pt. toate marcile auto straine.
Apelati cu incredere, seriozitate maxima!
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 29 Noi 2010, 20:09, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Avertisment pt. OffTopic / Reclama gratuita - cel ce a deschis topicul si-a rezolvat probabil pana acum problema.