Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Un mecanic de nota 10 cu felicitari!

14 Sep 2006, 22:49

Sunt posesorul unui Ford Mondeo 1,8i care era un pic "bolnavior" si am avut fericita inspiratie sa-l caut si sa-l intalnesc pe vestitul "doctor in masini", Laur.Va marturisesc ca am ajuns la el dupa o experienta ce mi-a lasat un gust amar cu un alt mecanic al carui client fusesem mult timp si care s-a dovedit a fi un escroc .De aceea ,dupa aceasta experienta ce mi-a lasat un gust amar,va inchipuiti ca m-am dus la cel despre care vorbesc aici, destul de reticient,dupa experienta neplacuta pe care o avusesem.Dupa ce l-am cunoscut pe Laur,optimismul si increderea in oameni mi-au revenit. Este un iscusit mecanic,un adevarat profesionist si,lucru mai important,un om cinstit si modest.Desi lucrez cu tinerii de 25 de ani,mai rar am intalnit un asemenea om.Chiar daca nu are un service extraordinar, compenseaza prin talent,cinste si seriozitate. Eu si ''pacientul'' Ford Mondeo ii suntem recunoscatori!Daca vreti o reparatie de calitate si la un pret decent,apelati cu incredere la talentatul Laur!!!! Nu veti regreta. :icon_exclaim: :icon_biggrin:
Ultima oară modificat de Mister pe 22 Mar 2007, 20:46, modificat de 2 ori în total.

Bravo!

15 Sep 2006, 06:38

Singura "pretentie" e ca trebuia sa postezi in alta parte, nu la VANZARI!!

15 Sep 2006, 08:07

Ma bucur sa aud astfel de marturii si sunt intru totul de acord cu tine Mister
Sunt de acord si cu telespectatorul verga_cip si am mutat topicul la Service :D
So MOVED :D
Cu Stima

17 Sep 2006, 22:36

N-am (momentan) nici o problema la masina, dar ma duc pana la el numa' sa-l cunosc ! ;)

21 Sep 2006, 12:22

idem

21 Sep 2006, 15:19

Ma mut in Bucale k m-am saturat de tampitii de aici kre se cred mari "mecanici" :D

21 Sep 2006, 15:21

cred ca trebuie sa-i fac si eu o vizita lui Laur ca am niste mici zgomote in directie.

Salut unde il gasim pe acest Laur?

26 Sep 2006, 21:40

Sunt foarte interesat sa gasesc un mecanic bun prin urmare citind cuvintele dumneavoastra de lauda..... doresc sa stiu cum pot ajunge si eu la mecanicul dumneavoastra..

26 Sep 2006, 21:43

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2076&start=0

27 Sep 2006, 08:35

@moby1 incearca si completeaza-ti in profil Locatia si daca chiar vrei sa excelezi pune si in semnatura masina pe care o detii
Cu Stima

26 Apr 2007, 18:52

Am fost miercuri la Laur.
Mecanic de nota 10.
S-a meritat sa vin tocmai din PN; omul iti zice din start ce are masina, nu isi da cu parerea si capata experienta pe banii proprietarilor cum fac altii.
Nota 10+.

Multumiri din suflet colegilor care m-au indrumat la el.
:lol:

unghiuri directie

30 Apr 2007, 21:15

Laur poate face si unghiurile de directie?
Un pret pt asta stie cineva?

30 Apr 2007, 21:47

Stie undeva pret intre 70 si 120 de lei la ford la Romcar
Cu Stima

02 Mai 2007, 17:31

Am fost astazi la Laur sa schimb discurile pe fata si placutele si am fost foarte incantat de felul cum te trateaza si de preturi.
SUPERTARE, un profesionist de nota 10 . Recomand oricui sa se duca la el indiferent de masina pe care o are.

Re: Un mecanic de nota 10 cu felicitari!

07 Mai 2007, 17:34

e super tare laur intradevar stie fordurile cu ochii inchishi plus faptul ca e super de treaba si nu iti da cu tifla ca altii la care s-au dus 1500 de epuroi si toto nu eram multumit de masina si ii intelege si pe aia bolnavi de masina ca mine spre exemplu care la cea mai mica simtoma se duc cu masina la service si asta pt ca stie si e super meticulos si nici o data nu da rasol plus faptul ca poti sa te duci cu piesele tale nu ca la altii sa-ti faca nazuri ca-si mai scoata si ei ceva pe langa manopera

14 Mai 2007, 22:28

nu mai merge lincul de contact pt mr. laur din postul care e ceva mai sus. Se mai poate posta pe undeva inca o data, va rog? Multam, respect

14 Mai 2007, 23:32

$1 scrie:$2ite asa dai de Laur.. :) http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2076&start=0

Asta este adresa de acum: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2076&start=0

18 Iun 2007, 14:18

Sper sa nu ofensez pe nimeni dar am sa va spun povestea mea destul de trista cu Laur. Este vb despre un Ford Sierra cu motor de 2000 cmc
:( :( :( Sincer am avut mare incredere in el si ce imi spunea el, era litera de lege si consideram ca e super ok. Masina prezenta un cloncanit ciudat cand schimbam vitezele si avea o trepidatie usoara cand acceleram, am ajuns de am cumparat 3 axuri cardanice, dar de cloncanit nu am scapat ba mai mult masina vibra si mai tare de la 80 in sus la mers normal.
Insfarsit cu trei saptamani in urma am lasat masina la el cu ragamintea ferma sa imi puna masina la punct si sa o faca sa mearga snur cum mergea alta data. In alte episoade anterioare am schimbat si discurile de frana spre exemplu (si nu orice fel de disc ci Motorcraft) dar masina totusi cand franez se comporta in franare ca si cum ar avea roti ovale cu toate ca sunt noi iar de cauciucuri si jante nu imi fac griji pt ca sunt si acestea sunt noi iar jantele sunt super verificate iar in pedala de frana se simte ca vibreaza.
Dupa trei saptamani de stat masina la el m-am dus si am luat-o, increzator ca mi-a facut masina sa mearga struna. M-am dus fericit sa o iau, mi-a zis ca a trebuiit schimbat criketul pedalei de ambreiaj (cu toate ca nu se simte nici o diferenta), flansa de la axul cardanic, ca cica e crapata, insfarsit am schimbat-o, ca doar vroiam sa mearga brici masina si nu doar sa ma multumesc ca functioneaza si asta e,l-am mai rugat sa verifice si discurile pentru ca franeaza aiurea, si ce ar mai fi sa vada despre ce este vorba ,sa o testeze, cand vin sa o iau sa imi faca placere sa merg cu ea.
Toate bune si frumoase, joi saptamana trecuta ma duc si o iau, el mi-a zis bai merge super ok masina tu esti bolnav ca-i ceri prea mult si vrei sa mearga ca o super limuzina (poate si asta e adevarat dar nu este primul sierra pe care l-am avut si stiu la ce sa ma astept, si nu e anormal ca masina sa fie snur pt ca stiu sigur ca poate).Ca masina merge foarte bine si ca nu are cum sa mearga mai bine de atat si sa ma multumesc cu ce am.
Iau masina si vineri seara plec cu ea spre Constanta, paradoxal masina mergea ingrozitor si cu mault mai nasol decat inainte sa o duc la el, tremura puternic in acceleratie, in schimbatorul de viteze se simte ca si cum in cutie ar avea pietre de moara, trepidatiile de la accelerare se simt in pedale, in volan, si in toata caroseria, nu mai zic ce dureri de spate am eu si cei care au fost in masina de la acele trepidatii.
Cu mare greutate am reusit sa trec 100 de km/h dar de desubt se auzea un huruit ifiorator, pe la 120 masina practic topaia pe sosea, (tin sa reamintesc, m-am dus vineri de dimineata la Sama de unde am cumparat cauciucurile sa le verifice sa vada daca sunt echilibrate si sa vada daca totul e ok si intradevar era in super ordine), dupa 120 era un adevarat circ la 140 Km/h trepida atat de tare incat acele din bord nu se mai vdeau clar iar pe schimbator nu puteam, nici macar sa tin mana, o vedeam aproape dublu si incepuse sa ma doara.
Pot spune in felul urmator ca Laur a avut dreptate intr-un singur aspect, ca masina nu o sa ma lase pe drum si a fost adevarat, dar la halul in care merge nici nu cred ca mai tine mult. :cry: :cry: Concluzie sunt dezamagit de ce a facut masinii mele si pt ca am dat banii ca sa mearga mai prost decat mi-ar fi trecut prin minte vreo data, e adevarat faptul ca atunci cand a pus mana el insusi a facut treaba buna dar de masina mea s-a ocupat nusctiu care pe acolo la el si nu el pt ca el alerga cu alte masini, dar ar fi putut inainte sa-mi dea masina, sa o scoata pe autostrada si sa o testeze, nu sa isi bata joc de mine si sa-mi dea masina facuta praf.
Cu siguranta nu o sa ma mai aiba de musteriu pe acolo pt ca am dus la el o maisina care sta in majoritatea timpului in garaj nu e chinuita la liniute, e super ingrijita si are chiar si dupa atat de multi ani doar 69000 de km, e adevar ca o masina veche se mai strica si e normal dar nu e cu putinta sa duci cat de cat ok si sa o iei de 10 ori mai varza decat am dus-o.
Iarasi sper sa fi lezat pe nimeni dar sincer sunt peste masura de amarat ca nu ma pot folosi de masina si mi-e groaza sa ma mai urc in ea

18 Iun 2007, 15:25

Parerea mea e sa te duci la laur inapoi si sa ii spui ce are masina...si sa-ti rezolve...nu trebuie sa o lasi asa....din moment ce ai dat un ban...trebuie sa te rezolve...oricine greseste.....dar cine o face treb sa si repare gresala daca se poate....

18 Iun 2007, 15:33

Oricine greseste , oricat de profesionist ar fi , si parerea mea e la fel ca ar trebui sa te duci , sa il duci cu masina sa simta si el... si daca lui i se pare ca asa ii ok , zi sa se lase atunci de meserie :D

18 Iun 2007, 15:35

subscriu

18 Iun 2007, 17:07

:( MA sincer nu mai imi arde, sa ma mai duc la el, a zis clar ca masina merge super ok si ca sunt eu pretentios dar la cati bani am pompat in masina asta e normal sa ma astept sa mearga perfect pentru ca si pe exterior e perfecta si intradevar sunt un perfectionist.
Cu siguranta va trebui sa ii schimb iarasi discurile chair daca sunt noi pt ca, cu siguranta nu sunt bune (eu am cumparat discuri originale motorcraft, dar nu mi-am dat seama cel care mi le-a adus a gresit comanda si erau cu 5 prezoane nu cu 4 cum este amea, insfarsit i-am zis lui Laur ma ia-le tu si cand termini itzi platesc tot la sfarsit si asta este, binentzeles cum am zis si in postul de mai sus masina chiar cu discurile astea noi se opreste ca si cum rotile ar fi ovale.
Ce i-as mai putea spune dupa ce i-am spus clar bai vezi ca e ceva in neregula cu discurile daca mai garantia de la ele, iar raspunsul lui a fost ca e janta de pe dreapta indoita.Nu am comentat am cuparat o janta noua si i-am dus-o dar nimic masina franeaza ca naiba, ce pot sa mai spun la treaba asta decat asta este, Si nu mai zic ca inainte sa plec masina am verificat-o, ca sa fiu sigur.
Mai pacat e ca asa isi pierde clientii, iar eu sunt genul care nu stau sa tarai masina pana o duc in service.
Da acu unde sa ma mai duc ca mi-e si groaza sa mai urc in ea si la cine ca nu mai am curaj sa mai acord incredere nimanui.

19 Iun 2007, 13:21

in continuare..eu zic sa revii la el sa iti rezolve...nelu sa stie ca e super meserias...ca orice om se poate sa gresasca...eu o sa fiu la laur miercuri acu pe 19 dupa ora 3 sa imi fac skimbu de consumabile..daca vrei sa vii...te astept

19 Iun 2007, 13:57

Da hai ca m-am mai calmat am vb cu el azi dimineata si ma duc cu ea maine adica miercuri sa vada ce este de facut, mi-a promis ca o sa cheme pe cineva de la ford sa dea o tura cu ea si sa dea si ala un diagnostic.
Macar de-ar face-o sa mearga asa cum vreau eu, nu sa fie s classe,ci doar sa aiba un compartament normal de masina la kilomtrii pe care ii are sa nu mai cloncane cand schimb vitezele sa nu mai trepideze. La urma urmei doar l-am rugat sa dea cutia jos si diferentialul dar se ferereste pt ca stie asa cum stiu si eu ca e munca lui cristos acolo si pierde o gramada de timp si presupun ca nu-i convine deacea am si lasat masina la el 3 saptamani si l-am rugat sa nu se grabeasca si sa o faca meticulos si cu atentie sa o testeze, inainte sa mi-o dea.
Insfarsit sa zicem ca mai licare o oarecare speranta daca reuseste o sa rog administratorii acestui forum sa stearga posturile mele pe aceasta tema si las totul in urma dara macar sa o faca atata vreau. Cer prea mult oare ?
Subiect închis