Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Probleme tempomat

04 Iul 2007, 19:06

Am un Mondeo 2003,2l ,TDCI si am probleme cu temponatul.Nu mai functioneaza.Stie cineva care ar putea fi problema?

04 Iul 2007, 19:18

Bine ai venit pe la noi in primul rand !
Vezi sa nu fie sarita siguranta (e sub bord in partea stanga, nu mai stiu nr. sigurantei).
Dupa ce pui siguranta poate fi necesar sa deconectezi acumulatorul 30-60 minute altfel nu merge.
Nu uita de codul de la radio cd/cas, de procedura de reinvatare a computerului masinii si a geamurilor.
La mine a sarit siguranta inexplicabil si a functionat doar dupa ce am deconectat acumulatorul cam o ora.
Spor la treaba !

09 Iul 2007, 19:57

Multumesc pentru raspuns.Nu am incercat sfatul tau, dar imi aduc aminte ca imi spunea cineva ca ar putea fi o problema de soft. Am vorbit si cu cei de la Ford si nu au putut sa-mi dea un raspuns.Nu au soft-ul si nici alti colegi de ai lor din tara nu il au.
Nu credeam ca un reprezentant al unei firme auto nu poate rezolva toate problemele aparute la masinile pe care le vinde!

09 Iul 2007, 22:51

eu l-am activat din calculator.
nu trebuie nici un soft special, merge cand ii faci testarea WDS, vb cu tipul ala de la service si-l activeaza.
Subiect închis