Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

SEMERING PALIER ARBORE COTIT

10 Iul 2007, 15:08

Salut,

Stie cineva daca se poate schimba semeringul de palier la motorul de 1.1 HCS Fiesta (89-95) fara a da jos baia de ulei?

Cu multumiri!

10 Iul 2007, 22:00

Absolut nu
Trebuie sa dai jos baia de ulei la orice motor ori natie ar fie el daca este in 4 timpi si este otto si nu Wenkel
Cu Stima

11 Iul 2007, 10:23

Multam,

Am facut motorul si acum plange usor;se prelinge cate o picatura pe baie in zona cu volanta. :( Am intrebat si eu un "mecanic" de la service Diham si mi-a zis asa:Sefu,schimbam garnitura de la baie si daca mai pica,schimbam si semeringu' (ele noi amandoua si marca"Ajusa"-aviz amatorilor de garnituri) si nu trebuie sa mai dam baia jos ca iese asa.Eu, in prostia mea m-am gandit ca cine stie ce scula o avea ala :shock: , da cum aveam banuieli am zis sa intreb aici.Am dat iar banii pe garnitura si semering de data asta Elring-or fi mai bune oare?Ideea era ca trebuie dat motorul jos daca e de la semering si ma rupe la buzunar,si asa gaurit dupa atatea piese cumparate.
By the way, am vazut ce-ai facut cu 1.7.N-as fi reusit in viata mea.

Numai bine,

Adrian

11 Iul 2007, 10:28

Ajusa marca foarte proasta am avut la fostul BMW pusa si nu a rezistat decat 5 minute!!!Nu recomand nimanui produsele acestei marci.

11 Iul 2007, 10:39

Pe astea Elring vad ca scrie Made in Germany.Or fi mai bune?

20 Iul 2007, 22:58

Sper sa NU am probleme de genul asta!
Subiect închis