Pe fax scrie ca masina ramane in continuare in garantie - cu conditia sa nu apara deteriorari ale motorului din cauza pieselor aduse.
Sunt 3 cazuri:- se schimba o piesa defecta in garantie - in acest caz discutia nu isi are locul
- se schimba o piesa de uzura - oricum aceasta piesa are o garantie limitata - iar nu prea e loc de discutie (daca este ceva scump gen piese de la ambreiaj oricum mergi pe garantia oferita de vanzatorul pieselor). Aici cred ca voi cumpara uleiul numai de la ei pt a nu lasa loc de interpretari in caz de probleme cu motorul.
- masina este lovita - pt acest lucru putem discuta. Daca faci masina pe asigurare - iar e clar. Daca faci masina din banii tai nu cred ca poate intra in discutie achizitionarea de piese de la reprezentanta.
Momentan eu vad aceste posibilitati (pt o masina in garantie) dar sunt deschis la discutii. In definitiv ceea ce incerc este sa obtin un avantaj pt noi, detinatorii de Forduri.
Cu privire la garantia lucrarii in sine oricum ea e de scurta durata si la alte service-uri (am vazut tot o luna si la service-uri autorizate Dacia). Daca voi stiti altfel va astept cu opinii.
P.S. Nu cred ca e cazul sa fiu suspectat ca tin partea service-urilor

.