Arhiva Comercial

Cost asigurare CASCO

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Mesajde Mihai L » 30 Iun 2006, 08:40

E interesanta optiunea, poate dupa ce termin cu leasing-ul sa vad si eu.
Stii de ce mi-e teama cu acest Casco Light? Prinzi iarna o bucata de gheata si te duci cu "sania"... In mod normal nu ar fi foarte grav accidentul daca te opresti in cel din fata (presupunem ca mergi cu atentie, totusi) sau in decor, dar ce te faci daca te duci pe contrasens si te prinde altul???
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Re: CASCO

Mesajde verga_Cip » 30 Iun 2006, 10:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u am o problema cu Interamerican.. insa e problema mea. Poate fi doar o chestie ca mi s-a intamplat mie.. dar.. asta e. Revenind la CASCO.
Allianz - aleasa de mine din urmatoarele motive:
procent bun la casco - de le 5.93% (sper sa nu gresesc)
Ciprian

Cam mult 5.93%. Eu am sub 5% la Allianz - Tiriac. Si din cate m-am interesat, toate firmele practica procente inre 4 si 6 % din valoare.

Eu urmeaza sa platesc 69 E / luna. Multicel...dar asta e ...

E NOUA masina?!?!?!?!
Atentie!!!! Procentul de asigurare CRESTE pe masura ca masina are mai MULTI ani!!!

Daca o luam de noua...era si mai bine!
4,9%, 0,5 % reducere => 4,5% --- care era BESTIAL

Bafta
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Nu mi se pare foarte grozav....

Mesajde verga_Cip » 30 Iun 2006, 10:13

$1 scrie:$2 interesanta optiunea, poate dupa ce termin cu leasing-ul sa vad si eu.
Stii de ce mi-e teama cu acest Casco Light? Prinzi iarna o bucata de gheata si te duci cu "sania"... In mod normal nu ar fi foarte grav accidentul daca te opresti in cel din fata (presupunem ca mergi cu atentie, totusi) sau in decor, dar ce te faci daca te duci pe contrasens si te prinde altul???

Hai sa luam cateva situatii....
1. In parcare (fara a o supara pe ZUZA)... zgarii masina. Casco nu acopera.....
2. Se sparge parbrizul.... sare o piatra... Casco nu acopera......
3. Dai intr-o groapa... scuze... te lovesti de asfaltul TZARII... si se duce janta si cauciucul.... CASCO nu acopera...
si cred ca pot continua!

CE VI SE PARE VOUA ATAT DE INTERESANT?!?!??!

Bafta
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 30 Iun 2006, 10:49

@Verga_Cip
Pai daca ma gandesc ca am permis din 1992 si nu am avut nici o faza ca cele descrise de tine...
E drept si ca erau alte masini (dacia, tico, matiz)...
Pe de alta parte...
1) daca zgarii masina in parcare nu ti-o acopera Casco Light. Dar daca o poti "gasi" zgariata... e altceva, nu?? :icon_biggrin:
2) Cred ca ar trebui sa acopere si parbrizul, nu o poti socoti ca vina a ta.
3) Groapa in schimb... "a tale sunt patrie, toate". Nu ar fi chiar un capat de tara sa cumperi o janta/cauciuc fata de cazul in care poti sa-ti rupi masina rau de tot.
Am vazut cateva masini (chiar si BMW) cu toate articulatiile rupte la o roata din cauza gropilor. brrrr!
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

da....

Mesajde verga_Cip » 30 Iun 2006, 11:39

1) daca zgarii masina in parcare nu ti-o acopera Casco Light. Dar daca o poti "gasi" zgariata... e altceva, nu??

zgarieturile nu sunt acoperite....
parbrizul da... m-am uitat gresit! am luat spargerea ca fiind dauna din vina ta!
cu gropile... e jale. Janta cu cauciul la dealer renault.... 100 euro janta...50 euro cauciucul. Cine are cauciucuri mai bune si jante frumoase ca ale tale.....

"Acest produs, unic pe piata, este destinat soferilor cu experienta sau prudenti, care au incredere ca nu vor produce accidente din vina lor, asa ca noi ne-am gandit sa asiguram protectie impotriva furtului, a pericolelor naturale sau coliziunii cu animalele", a spus presedintele Interamerican Romania, Timo van Voorden.

Polita Casco Light se pozitioneaza intre RCA (protectie obligatorie pentru daunele provocate din vina proprie) si CASCO (acoperire facultativa comprehensiva), tariful reprezentand 30 la suta din prima unui Casco total oferit de companie.

Polita acopera daunele produse de : incendiu, furt (total sau partial), inundatii, cutremur, furtuna, grindina, spargerea parbrizului, caderi de aeronave sau parti ale acestora si coliziunea cu animale."

Eu nu inteleg ca ar fi acoperite zgaraiturile....ca sunt din vina proprie!!!

Bafta
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde ddexter » 30 Iun 2006, 11:42

Deci daca o gasesti in parcare zgariata sau fara oglinda e TZEAPA? Hmmmm.... Atunci e nasol. K o oglinda de Mondeo e vreo 8 milioane fara vopsit :(
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde Mihai L » 30 Iun 2006, 14:35

Trebuie lamurit clar cu cei de la asigurari... Daca nu intra si "accidentele", chiar astea nu merita deloc versiunea light
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde ionutvasilescu » 30 Iun 2006, 15:17

$1 scrie:$2u am o problema cu Interamerican.. insa e problema mea. Poate fi doar o chestie ca mi s-a intamplat mie.. dar.. asta e. Revenind la CASCO.
Allianz - aleasa de mine din urmatoarele motive:
procent bun la casco - de le 5.93% (sper sa nu gresesc)
Ciprian

Cam mult 5.93%. Eu am sub 5% la Allianz - Tiriac. Si din cate m-am interesat, toate firmele practica procente inre 4 si 6 % din valoare.

Eu urmeaza sa platesc 69 E / luna. Multicel...dar asta e ...

E NOUA masina?!?!?!?!
Atentie!!!! Procentul de asigurare CRESTE pe masura ca masina are mai MULTI ani!!!

Bafta

Da, e noua si intr-adevar am 4.5%.
Ionut Vasilescu
Ford Mondeo TDCI 115 HP 2006
ionutvasilescu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2006, 2000 CC, TDCI, 115 CP

Mesajde ionutvasilescu » 30 Iun 2006, 15:20

$1 scrie:$2E NOUA masina?!?!?!?!

Bafta

Da, e noua si intr-adevar am 4.5%.
Ionut Vasilescu
Ford Mondeo TDCI 115 HP 2006
ionutvasilescu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2006, 2000 CC, TDCI, 115 CP

Mesajde Gaby » 30 Iun 2006, 21:07

Adevarul e ca trebuie vorbit cu un agent. Concret. Pana atunci ne gandim la cum ne pot "intoarce". Stiti ce cred eu ? Trebuie sa ai si pe cineva in interior. Eu cunosc pe cineva care si-a facut masina super de fiecare data dupa vreo bara atinsa sau alte cucuri de astea. De ex., daca lovea bara (fara accesorii pe ea) un pic, o trecea rapid la inlocuire si punea una noua cu proiectoare. Daca as fi fost eu, cred ca mi-o puneau in brate nevopsita. In cel mai bun caz. Cred ca ar fi fost sanse mult mai mari sa incerce o reparare de aia fioroasa.
Gaby
Member

Mesajde ASZ » 24 Aug 2006, 10:31

Eu am facut asigurare full CASCO la Omniasig: valoarea asigurata 8.300 EUR, 10 % fransiza in caz de furt, altele fara fransiza, valoarea Casco: 440 EUR platibili in 10 rate (Fusion TDCI 1.4 oct 2002 cu multe dotari)
Ramane de vazut, daca ceea ce este scris in asigurare si a fost intarit de agent, se va intampla si in caz de probleme (sper sa nu apara, dar .. deja am 3 fisuri si vreo 50-60 puncte pe parbrizul cu incalzire)
ASZ
Ford Freak

Mesajde Blizzard » 24 Aug 2006, 10:41

eu am la Generali, casco full, la masina din semnatura, 27mil/an , in 4 rate (6,7mil/rata), si asistenta rutiera gratuita(inclusa in pret)
Blizzard
Ford Freak

Anterior

Înapoi la Arhiva Comercial