@tractor
vad ca esti foarte informat de situatia personalului Service Ford Roadhill Galati, atunci ar trebui sa fi la fel de informat si despre starea infrastructurii acestei "uluitoare" unitati service ...
- in aceste 8 luni de stat "pe drepta" ce au facut ???
- au montat macar un elevator pe pozitie ??? se laudau ca vor fi 6 elevatoare ....
- s-au dotat cu cabina de vopsire si hala de tinichigerie ??? eu cred ca vopsirea si tinichigeria tot la IVAS, la Gold&Platin ori unde naiba gaseau si ei un loc disponibil se va face ...
- si-au organizat logistica sau tot cu "acareturile" in mijlocul halei sunt ??? ... in luna decembrie 2008, la 3 luni de la mutarea in noua locatie, erau cu "bulendrele" in mijlocul halei
insa eu vreau sa inchei aici polemica asta si spun doar atit: daca erau cu adevarat un dealer responsabil, se organizau cu dotarile care le aveau la vechea locatie si demarau activitatile de service, urmind ca pe parcurs sa-si duca la indeplinire ce si-au propus ... faptul ca ei stau "pe drepta" de 8 luni de zile, iar in show room iti spun ca "luna viitoare" se va deschide service ... sigur ...sigur"
LE faptul ca eu mi-am luat masina de la ProLeasing Ploiesti si nu de la dealer-ul local, cred ca iti spune cit de neseriosi sunt, cel putin din punctul meu de vedere