Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
25 Oct 2006, 14:06
pana la uram care sunt cele mai bune pt focus( s avad buine si ziua si noaptea si nici sa nu ma injure cei din fata) si nistge preturi rugam
25 Oct 2006, 16:45
Preturile sunt pe sit la aspad
http://www.aspad.ro sau pe ftp
Eu inclin spre bluevision
Cu Stima
25 Oct 2006, 16:51
Eu am bluevision pe masina si sunt multumit. Lumineaza aproape alb, sunt cele mai apropiate de farurile cu xenon.
31 Oct 2006, 22:07
Dar intrebarea cea mare e : "Vezi mai bine sau nu prea sunt diferente ?"
Am trecut de faza cu "becuri albastre" sau "faza alba".
Vreau sa vad noaptea !!!
Atat.
De asta intreb, e vreo branza cu "beacele" astea sau ... dau 10 milioane pe XENON-XENON ?
Merci
01 Noi 2006, 00:15
Nu itzi pune XENON dac anu ai faruri cu lupe poliedrice
Becurile de la Philips mai ales NIGHTGUIDE sunt super bune pentru noapte pt ca lumineaza in 3 culoari: alb, albastru, galben
Gasesti pe google sau pe situl de la Philips info despre ele
Diferenta este majora trust me
Cu Stima
01 Noi 2006, 10:44
eu si asgard subscriem

))
01 Noi 2006, 16:34
De unde le-ati luat si cat ati dat pe ele ? (banuiesc ca ati luat si pt faza scurta si pt cea lunga)
01 Noi 2006, 18:16
Le-am luat de la importator de la Aspad si au fost cam 100 de lei 2 becuri daca tin bine minte
Cu Stima
02 Noi 2006, 22:55
Vision Plus suna bine (night guide e prea "curcubeu" pt gusturile mele. <da, stiu, culorile NU sunt stridente, but still

>)
Pt focus-ul meu ce model de bec trebuie sa iau ? Are bec-uri separate (deci 3) pt pozitie, faza scurta si faza lunga. Ma intereseaza sa schimb becurile de faza lunga si de faza scurta. Does that mean ca am nevoie de 2 becuri H4 si 2 H7 ?
And another : cine ma ajuta sa le achizitionez ? trebuie luat pe firma, cica :\
05 Noi 2006, 23:12
Imi spune cineva ce tip de becuri am in proiectoare pentru masina din semanatura? Multumesc
06 Noi 2006, 00:08
H1
Cu Stima
06 Noi 2006, 01:42
Mersi frumos
30 Noi 2006, 23:04
Mi-am cumparat azi Philips NightGuide H4 si am incercat sa le pun singur. Ideea e ca mufa nu se potriveste si becurile sunt mai mari decat cele care erau pe masina. Am aflat din Microcut ca imi trebuie H4 si nu inteleg de unde nepotrivirea asta de "caracter". Se pot pune?
Becurile de pe masina au 2 lamele, iar astea de le-am cumparat au 3 lamele. Sau am gresit eu becul care trebuie schimbat? Am incercat sa le pun pe faza scurta, asa cu mi s-a parut normal sa fie.
30 Noi 2006, 23:09
Daca ai Focus (cum banuiesc ca ai, conform avatarului) iti trebuie H7 pt faza scurta (de intalnire / <are 2 lamele :icon_razz:>).
Ultima oară modificat de
thunder pe 30 Noi 2006, 23:22, modificat 1 dată în total.
30 Noi 2006, 23:12
H7 faza scurta, H4 faza lunga
30 Noi 2006, 23:16
Da, am Focus Break. Se poate sa fii gresit Microcut-ul? Adica sa fie trecut gresit tipul de becuri? Sau s-a uitat Asgard aiurea? Ca-l sparg cat e el de mare, ca am dat banii aiurea la ASPAD. Oare mi le schimba aia?
Deci le pot pune pe astea pe faza lunga? Ca tot ar fii ok si asa. Eventual le schimb pe alea de pe faza scurta mai incolo...
Ultima oară modificat de
Cineva pe 30 Noi 2006, 23:23, modificat 1 dată în total.
01 Dec 2006, 00:12
Deci? Deci? Le pot pune pe faza lunga? Merci anticipat!
01 Dec 2006, 00:23
Noroc
Dar cand le-ai cumparat nu puteai sa intrebi acolo doamna/domnule pt masina mea ce becuri trebuie sa cumpar?
Ma rog
Pai dai faru jos sau cum vrei si vezi ce scrie pe respectivul bec e sau nu H7 simplu
PS daca potzi sa-ti completezi profilul cu Locatia si semnatura cu modelul exact de masina ar fi perfect
Multumesc
Cu Stima
01 Dec 2006, 00:29
Sar'na! Pai nu am mai intrebat ca mi-a zis Asgard ca a "cetit" in Microcut. Da' cred ca a citit in stele... Las ca il prind eu acolo la cabinet si ii arat eu H4. Mama ei de treaba. Stiam eu ca e chior... da' nici chiar asa
Scuze pentru treaba cu semnatura. O "apdatez" de dimineata. Merci again!
03 Dec 2006, 18:59
Pentru pozitii ce fel becuri trebuie :icon_rolleyes: ?