Arhiva Comercial

Preturi manopera LAUR

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

date contact LAUR

Mesajde lucknokia » 05 Oct 2007, 10:38

Cine vrea nr lui LAUR si adresa lui sa ma caute ca pot oferi detalii...aseara mi-am luat mondeo de el de la reparat si sunt EXTREM de multumit si de reparatie si de preturile percepute...RECOMAND cu mare caldura si incredere...omul stie meserie

Am avut urmatoarele probleme :

- duze super infundate DONE
- zgomot in bord DONE
- zgomot roata dreapta spate DONE
- scotea fum negru abundent pe teava de esap si prin capota...a schimbat furtunul de la returul injectoarelor(a costat 2 mil) si a desfundat supapa EGR si e parfum acum....mi-a curatat si motorul ca era plin de motorina
- la viteze mari aveam o eroare in bord...se aprindea becul "bujie incandescenta"...a fost omul cu ea la service la ford si a pus-o pe tester si a eliminat eroarea (a costat 1 mil )
- schimbat filtru motorina (a costat 750mii filtrul de la el)

Toate aceste probl au fost eliminate in 3 zile si mana de lucru plus toate piesele necesare mi-au scos din buzunar DOAR 5,6 mil .... am fost foarte multumit...la ROMCAR de ex cred ca imi luau 10 mil numai mana de lucru, ca sa nu mai vorbim de piesele de schimb !
lucknokia
Incepator

Maşina: Focus Ghia; 2007; 1,6 TDCi; 90 CP; Gri

Mesajde jeanolteanu » 09 Oct 2007, 21:42

vreau si eu nr lui Laur si adresa sau un reper unde il pot gasi.
Rog pe PM
Multumesc!
Ford Fiesta 1400 TDCI 2003
jeanolteanu
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta
VIN: WF0HXXGAJH3K37909

Re: date contact LAUR

Mesajde bicuss » 20 Oct 2007, 15:37

$1 scrie:$2ine vrea nr lui LAUR si adresa lui sa ma caute ca pot oferi detalii...aseara mi-am luat mondeo de el de la reparat si sunt EXTREM de multumit si de reparatie si de preturile percepute...RECOMAND cu mare caldura si incredere...omul stie meserie

- zgomot in bord DONE
- scotea fum negru abundent pe teava de esap si prin capota...a schimbat furtunul de la returul injectoarelor(a costat 2 mil) si a desfundat supapa EGR si e parfum acum....mi-a curatat si motorul ca era plin de motorina
- la viteze mari aveam o eroare in bord...se aprindea becul "bujie incandescenta"...a fost omul cu ea la service la ford si a pus-o pe tester si a eliminat eroarea (a costat 1 mil )

Toate aceste probl au fost eliminate in 3 zile si mana de lucru plus toate piesele necesare mi-au scos din buzunar DOAR 5,6 mil .... am fost foarte multumit...la ROMCAR de ex cred ca imi luau 10 mil numai mana de lucru, ca sa nu mai vorbim de piesele de schimb !

cat a costat sa desfunde supapa egr?astept pm plsss
bicuss
Member

Maşina: focus,2001,1.8 tddi,66 kw,Culoare: Panther Black

Mesajde Jethro » 21 Oct 2007, 14:35

poti posta aici pretul pt. curatat valva EGR ca ma intereseaza si pe mine si probabil si pe altii. Nu cred ca se impune pm cum s-a cerut mai sus :?:
Jethro
Member

Maşina: Ford Mondeo mk4,5 break 2013 1.6TDCi, 116 Hp

Mesajde konektor » 21 Oct 2007, 15:39

$1 scrie:$2ine vrea nr lui LAUR si adresa lui sa ma caute ca pot oferi detalii...aseara mi-am luat mondeo de el de la reparat si sunt EXTREM de multumit si de reparatie si de preturile percepute...RECOMAND cu mare caldura si incredere...omul stie meserie

- zgomot in bord DONE

Becul de "bujie incandescenta" cum ii spui tu se aprinde ca urmare a unei erori. Poti sa pui masina de 100 de ori pe diagnoza si sa stergi de 1000 de ori eroarea. Diagnoza nu repara masini doar spune care sunt problemele la ea. Din cate spui tu ca sunt simptomele masinii becul se aprinde ori pentru ca iti ramane un injector blocat ori pentru ca nu lucreaza EGR in parametri (sunt curios cum a curatat diuzele la injectoare). Probabil ca becul ti se aprinde undeva peste 2500 3000 rpm cand esti in sarcina si se aude un zgomot metalic de la motor (ca un tacanit). Curatarea diuzelor daca nu e facuta cu ultrasunete e o frectie la picior de lemn, in 2 luni o sa ai aceeasi problema. Parerea mea e sa te interesezi de niste injectoare :wink: Bafta in continuare
Fiesta 1.4 TDCI, 90 HP CIP - Micutza
Honda Africa Twin, RD03, 650CC, - Scippio
konektor
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2007, 1.4 TDCI, 90 HP CIP, TANGO - Micuta; HONDA Africa Twin RD03, 650cc - Scippio
VIN: WF0HXXWPJH6A85555

vreau si eu la Laur

Mesajde stefan petcu » 23 Oct 2007, 13:29

Am incercat sa dau de Laur si nu am reusit, cum sa o fac ?
Vreau nr. de telefon sau macar adresa, dar nu stiu cum sa procedez.
Va rog sa ma ajutati.
Ford Focus Turnier 1.8 DI 90 CP(deocamdata)
stefan petcu
Incepator

Mesajde catser » 23 Oct 2007, 13:42

...din ce am citit in ultimele posturi din acest topic, poate ca ar trebui sa te mai (raz)gandesti...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde RS1800 » 02 Noi 2007, 22:41

Sa va expun ce am facut pana acum la masina:

-bloc motor/chiuloasa alezat la cote 0
-schimbat granituri (set garnituri motor)
-curatat injectoare (green)
-pistoane noi (4 buc)
-tampoane motor/cutie schimbate
-curatat circuit racire (motor)
-aerisit circuit frana
-articulatii schimbate (bielete anti-ruliu,capete bara,planetare)
-suspensii schimbate (arcuri+amortizoare) schimbate
-bucsi bara stabilizatoare spate
-kit reparatie caseta directie montat
-desfundat galerie evacuare (serpisori->finala)
-kit distributie schimbat
-schimbat cilindru pompa frana

....si multe altele care nu imi vin in minte in acest moment...plus multe altele ce vor urma in continuare...

PRECIZEZ CA TOATE SUNT FACUTE LA LAUR,nu e reclama,va spun doar parerea mea personala,alegerea este a voastra daca apelati sau nu la el,dar banuiesc ca lista de mai sus spune ceva,NU?Lucrarile au fost executate atat de Laur cat si de "maciucarii lui"...
Masina a ajuns in 3 in fata la Laur,mai mult impinsa...au avut grija fostii proprietari de ea...iar in 4 saptamani am luat-o cu motorul nou si restul listei pe ea.
Cat despre tarife,cel mai bine va intelegeti cu el.

Cu stima!

PS:Pentru alte detalii, PM.
...::RS1800::...
RS1800
The Tuning Monk

Maşina: Skoda Fabia 2 Combi / Ex : Mondeo ST TDCi / Fiesta RS1800

Mesajde Mihai L » 02 Noi 2007, 22:54

Asta este rolul forumului: ai si opinii pro, ai si contra.
Nu-ti ramane decat sa-ti asumi riscul pentru una sau alta din variantele alese.

LE: Cu o floare nu se face primavara. Iar Laur a adunat cateva bile negre de la membri cu greutate pe forum...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde memeleaca » 03 Noi 2007, 01:49

- zgomot in bord DONE

te rog din suflet trimite si mie tel si adresa unde il pot gasi pe Laur. adresa de e-mail este memeleaca@yahoo.com
memeleaca
Incepator

Mesajde memeleaca » 03 Noi 2007, 02:05

trimiteti-mi si mie adresa si nr de tel ale lui Laur
memeleaca
Incepator

Mesajde memeleaca » 03 Noi 2007, 21:45

lucknokia te rog trimite-mi si mie adresa si nr. de tel ale lui Laur
memeleaca
Incepator

Mesajde memeleaca » 04 Noi 2007, 19:25

$1 scrie:$2reau si eu nr lui Laur si adresa sau un reper unde il pot gasi.
Rog pe PM
Multumesc!

nu sstiu ce este asa mare secret nr. de tel al lui Laur. uite-l aici 0723xxxxxx. credeam ca daca suntem fordisti ne ajutam intre noi nu ne jucam de v-ati-ascunselea

MOD EDIT: Numerele de telefon se dau doar pe PM. Multumesc.
memeleaca
Incepator

Mesajde memeleaca » 05 Noi 2007, 23:05

sorry! dar mi s-a parut putin cam ciudat faptul ca nu se raspunde unor oameni care au intr-adevar nevoie de aceste informatii. imi cer inca odata scuze!
memeleaca
Incepator

Mesajde comma » 13 Noi 2007, 15:57

salut
am si eu nevoie de numarul de telefon sau de alte date de contact ale lui LAUR

multumesc anticipat.
--//--
comma
Ford Freak

Maşina: 2002 FordFocus Estate 1.8L TDDl 90CP (66KW)
VIN: WF0NXXGCDN2R60519

Mesajde Wolfyman » 13 Noi 2007, 21:54

cat costa sa schimbi cureaua de distributie la, Laur? va rog un pm ca mi-am luat piesele deja! am mai fost la el si am fost multumit !
FORD FOCUS 85KW 2003 DURATORQ TDCI Bucuresti . Smechera masina :)
VIN WF0AXXGCDA3E81998, COD MOTOR F9DA
Wolfyman
Member

Maşina: FOCUS I
VIN: WF0AXXGCDA3E81998

Mesajde e-man » 10 Dec 2007, 16:20

HAi sa mai scriu si eu, nu sunt total impotriva lui Laur ba din contra el insusi stie meserie si este atent numia ca daca are mult de lucru, la masini mai noi si pe bani mai multi e clar ca se va ocupa de respectivele la cele la care nu are chef si timp le da pe mana Maciucarilor si situatzia devine trista. Spun asta cum am spus si mai sus, unde pune mana laur e clar ca treaba ises bine, si eu la Fosta sierra am avust de schimbat buscsaraie si o gramada la articulatzii si altele, e adevarat ca eu sunt genul de client bolnav care se asteapta de la un mecanic despre care se vorbeste numai de bine, lucru de super calitate, dar se pare ca nu am fost deloc norocos.
Mai mult deatat pot spune ca ura pe o am pentru maciucarii de pe acolo o am in continuare, de ce pt incostienta pe care o au.

Ca exemplu inainte de a vinde masina intr-o ultima incercare de a face ceva cu ea, am fost la un alt service, pe bulevardul Timisoara ...nu dau nume, cu stupoare aflu bagat chiar eu sub masina cum am fost cu ea pana la mare si innapoi si alte drumuri lungi facute cu gropi, fagase samd, ca suruburile de la ambele bascule, bucsa inferioara a basculei desfacute aproape complet, le scoteai cu mana, practic mai aveau 1,2 ture si scoteam surubul.... deci clar am avut mare noroc ca nu au iesit alea deacolo ca imi rupeam gatul mai mult ca sigur si-mi faceam masina praf.
Al doilea exemplu ridicand masina pe elevator, au inceput sa cada suruburile de prindere practic eu nu aveam o masina cu cutie de viteze ci una care cara dupa ea o cutie de viteze, sigurele locuri care o ancorau erau cuplajul axului care intra la volant si implicit vibroken , surubul de jug din capatul cutiei si cuplajul cu axul cardanic.
Mai mult deatat la rugamintile mele in nenumarate randuri de a afla cere este motivul pt care masina mea vibreaza mi-a dat tot felul de diagnostice eronate, in urma carora am schimbat trei axuri cardanice, flansa de cuplaj intre axul cardanic si cutie samd.
Si in ultima faza raspunsul lui a fost las ma ca merge si asa si te tzine inca 20 de mii ca popa, dar nici pe departe datorat vibratziilor s-au spart semeringurile de la grupul diferential, si a inceput sa piarda ulei in draci si sa huruie, drept urmare a trebuit sa schimb grupul.
De fapt toata vibratia pleca din axul central al cutiei care era indoit si deaci pleca toata buba, prin schimbarea flansei de cuplaj aceasta venea si mai strans pe ansamblu si deaici a degenerat in uzura prematura a grupului si a rulmentului intermediar de la axul cardanic care incepuse si acesta sa bata.
Pe langa asta raspunsul lui referitor la centrarea axului pe traseul, cutie grup diferential a fost complet anapoda el ma punea sa ma duc sa fac ungihul de fuga la rotzile de pe spate, pt ca cica nu exista alta metoda de al centra. Lucru total neadevarat, sunt 2 metode, ori cea cu sasiu de centrare prins de pragurile masinii in dreptul rulmentului intermediar ori metoda geometrica cu martori ficsi dar care este destul d greoaie si care necesita masuratori forte precise si calcule riguroase.

Deci domnilor nu va spun nu va ducetzi dar daca, repartiile implica elemnete destul de complexe, recte cuite de viteze si alte cele, mai ganditziva odata, si ceretzii express ca el insusi sa lucreze la masina si in nici un caz altcineva, pt ca repet doar el are habar de meserie restul sunt total pe dinafara.
Eu atat am avut de spus referitor la Don Laur, si aici inchei si acest subiect destul de trist din punctul meu de vedere, urmatorul Ford e clar ca mi-l voi repara eu insumi asa cum am reusit tot eu sa o pun pe picioare pe ex Bombonela 1.
Ex: Ford Sierra 1.8 td '92....aka next Bombonela ...RIP
Opel CorsaD 1.3 cdti 07 ..... aka Prikindela
Mercedes W126 350 SD ....Balenuta mea cea Mica :)
e-man
Member

Maşina: Opel Corsa D /Si-un tanc pe nume Panzerul W126

Mesajde cezarm » 12 Dec 2007, 18:19

Cine imi poate trimite si mie pe PM nr lui Laur? Sau adresa, etc.
Multumesc.
cezarm
Incepator

Mesajde dnc » 12 Dec 2007, 18:35

$1 scrie:$2ine imi poate trimite si mie pe PM nr lui Laur? Sau adresa, etc.
Multumesc.

SI EU VREAU.
dnc
1nsane Member

Maşina: 1.6 tdci

Mesajde xdocx » 12 Dec 2007, 18:36

vezi ca daca dai search laup gasesti o harta cu adresa lui!
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde bil » 13 Dec 2007, 01:38

Am si eu o intrebare...Laur este patronul acelui service ?
Ford Sierra
bil
1nsane Member

Mesajde e-man » 13 Dec 2007, 17:09

Tzinanad cont ca toata lumea il asculta si e pe terenul lui, el e patronul dar nu e service in adevaratul sens al cuvantului are intr-o baraca in spate un canal si inca doua sa zicem posturi de lucru, dar tzinand cont ca nu da factura si nimic :? , nu cred ca i se poate spune service. So :shock:!
Ex: Ford Sierra 1.8 td '92....aka next Bombonela ...RIP
Opel CorsaD 1.3 cdti 07 ..... aka Prikindela
Mercedes W126 350 SD ....Balenuta mea cea Mica :)
e-man
Member

Maşina: Opel Corsa D /Si-un tanc pe nume Panzerul W126

Mesajde coco222 » 23 Dec 2007, 14:10

Sal. vreau si eu numarul lui Laur va rog .
[color=#FF0000]Ford Focus / Trend CL 2007 / 1.6 L / 100 CP
coco222
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Sedan Trend CL 2007 1.6 100cp
VIN: WF04XXWPD47D67139

Mesajde alexoiuy » 24 Dec 2007, 19:49

Vreau si eu numarul lui Laur, va rog.
alexoiuy
Incepator

Mesajde Cipenet » 28 Dec 2007, 16:35

si mie daca imi poate trimite cineva nr de telefon a lui Laur va rog frumos! Am nevoie urgent! Multumesc anticipat.
Isteria globala works!
Cipenet
Incepator

Mesajde coco222 » 28 Dec 2007, 16:38

chiar nu stie nimeni nr lui laur vreau si eu sa schimb niste becuri ,am luat extrem power de la philips ,sau ma poate ajuta cineva?
coco222
Ford Freak

Mesajde Maddogul » 28 Dec 2007, 22:11

Poate am putea sa te ajutam daca am stii de unde esti!!!!!!!!!!!
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde coco222 » 28 Dec 2007, 22:23

Scuze ,din Bucuresti,am modificat si la profil ,acuma se vede .
coco222
Ford Freak

Mesajde xdanx » 09 Ian 2008, 16:05

Am si eu nevoie de numarul lui Laur, daca poate cineva sa imi trimita un pm.
Multumesc.
xdanx
Incepator

Maşina: Ford Focus 2003

Mesajde chesterson » 11 Ian 2008, 22:55

As dori si eu nr lui Laur.Un PM daca se poate.
Multumesc!
chesterson
Incepator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva Comercial