transitul meu a fost scos din garanţie din cauză că am depăşit limita de timp. ok, nu am ştiut, dar nici nu am fost informat cu precizie de firma (BDT) care mi-a vândut maşina. de aici trag concluzia că au făcut-o deliberat...
fratele meu lucrează în asigurări şi-şi avertizează în permanenţă clienţii asupra aspectelor negative din poliţele ce le încheie şi-i sună cu 2-3 zile înainte de expirarea acestora aşa încât să nu existe discuţii dacă se întâmplă vreun necaz la o zi două de la expirare şi clientul nu mai are acoperire... o să-mi ziceţi că face treaba asta pentru comision. da! de acord, dar când eşti cinstit şi corect vinzi mai mult şi exact asta apreciază clienţii...
ce-l costa pe ăla de la BDT să-mi dea un mail la firmă să mă avertizeze că ies din garanţie?...
BDT avea ora de service vreo 24 de euroi astă vară de parcă reparau Boeinguri...
lăsând la o parte jigodismul angajaţilor care ţin cu ursul în loc de client întreb de ce sunt scos din garanţie când cedează nişte pompe (ambreiaj şi vacuum) la 35.000 km...
de ce, dacă m-aş fi prezentat cu maşina cu 2-3 zile înainte era altă situaţie?
în fine...
sun după piese pe colo, pe colo... găsesc originale la bani grei sau aftermarket la 1/3 de preţ... mă gândesc să iau ieftine că dacă alea originale ţin 35.000 km, cât de proaste pot să fie alea aftermarket?
vorbesc la service pe chitila la Neste Automotive să mi le monteze, mai ales că voiam şi ITP-ul, mă gândeam să le fac pe toate acolo. ofertă mare 16 euro ora!
nu, nene! nu se poate executa reparaţia decât cu piese originale că aşa le cere Ford.
sau să mă duc la ei şi să comande ei piese aftremarket...
mafie, teteo!
cunosc mecanici bunicei care râd de scorurile şi legile serviceurilor, au lucrat acolo, ştiu ce zic... de ce să nu mă leg de astfel de oameni care au o oarecare reputaţie şi înţeleg să-ţi dea garanţia lucrului bine făcut şi să mă duc la scrobiţii ăia care se uită prin tine şi caută cu orice chip să te evite? sau să te dea la o parte definitiv... te pupă-n bot doar când ai cash-ul sau OP-ul pe tine! pe urmă poţi să mori...
de ce să mai luăm maşini de la dealerii români când suntem trataţi ca nişte dobitoci păcăliţi?
de ce nu luăm din Jărmania maşini la 100.000km, sau mai puţin, care sunt mai "noi" ca cele luate la 0 km din romanica?
garanţia la noi în loc să fie un serviciu ca la restaurant e ca o anchetă la miliţie cu lampa-n ochi! trebuie să fii atent ce răspunsuri dai că altfel, pe lângă că eşti scos din garanţie, te mai trezeşti că eşti şi dator

decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!