Arhiva Comercial

Injectoarele??...sau nu?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Injectoarele??...sau nu?

Mesajde mariusp1109 » 29 Ian 2008, 01:49

Stie cineva daca injectoarele pot scoate un vajait putin ascutit la turatii de la 2000 in sus, dar numai dupa ce se incalzeste motorul?

Eu am o problema care persista de aproximativ o luna de zile si ori de cate ori am incercat sa o rezolv, mecanicii faceau tot altceva, dar nu rezolvau problema.

Am mai scris intr-un topic despre acest vajait la motorul din semnatura... a aparut imediat ce am schimab uleiul - 189.000 KM- si filtrele...
La primul service la care am fost, au zis ca-i distributia problema si mi-au schimbat-o...apoi am fost si la altii care ziceau ca-i de la turbo - dar masina trage si la un moment dat imi era dus un furtun de vacuum (ma gandesc ca turbo nu functiona fiindca masina nu prea tragea) si vajaitul era tot acolo...
Am fost de 2 ori si la reprezentanta pentru ca sa-mi spuna ca-i pompa de ulei, fara ca nici macar sa ridice capota!!!

In cele din urma am fost la un service care mi-a pus tester-ul si a aparut o eroare de genul P2100 sau P1200...nu mai stiu exact si era descrisa ca si problema la injectoare...si la observarea parametriilor, intr-adevar valoarea Injectorului B era aproximativ -1.6, in timp ce toate celelalte erau cateva sute peste 0.
E clar ca e o problema la injectorul respectiv...dar vreau sa stiu daca poate veni de acolo vajaitul respectiv...fiindca m-am saturat sa tot schimb alte piese si vajaitul sa persiste...

Chia imi place masina...si estetic si cum trage...nu o am nici de 2 luni si as vrea sa am si eu parte de ea fara sa ma tot gandesc cum sa-i rezolv problema vajaitului... daca as gasi un mecanic care sa-mi poata spune sigur de unde vine problema!!

Referitor la injectoarele de TDCi...stie cineva daca se pot reconditiona si daca da, unde pot gasi in Cluj?...sau in imprejurimi...

...astept pareri...vreau sa scap de vajaitul ala de dupa ce se incalzeste motorul...fiindca dupa ce apare parca nici nu mai trage la fel - sau e doar o senzatie produsa de teama de a accelera din cauza vajaitului...

Multumesc...
MONDEO MK3 2.0 TDCi - 85 KW - Platinum Metallic
mariusp1109
Incepator

Maşina: Past: Focus, Mondeo, 5er. Current: masina sotiei - 206 HDI

Mesajde mariusp1109 » 29 Ian 2008, 21:21

chiar nu stie nimeni daca injectoarele pot sa scoata vajait ascutit dupa ce se incalzeste motorul?
...iar o sa schimb ceva si nu rezolv problema cu vajaitul... :x :evil:
mariusp1109
Incepator

Mesajde verga_Cip » 29 Ian 2008, 23:15

injectoarele nu prea vajaie....turbo da.
mai pot fi role de la cureaua de accesorii....
acum, nici nu stiu in e consta vajaitul asta, cum ii spui tu....mai incearca si alte testere...o varianta ARIAN MOTORS Bucuresti...
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde mariusp1109 » 30 Ian 2008, 02:32

$1 scrie:$2njectoarele nu prea vajaie....turbo da.
mai pot fi role de la cureaua de accesorii....
acum, nici nu stiu in e consta vajaitul asta, cum ii spui tu....mai incearca si alte testere...o varianta ARIAN MOTORS Bucuresti...

Vajaitul se aude si daca iau cureaua de accesorii jos, deci nu cred ca e de la rolele respective.
Iar o vreme am circulat cu un furtun de vacuum scos si din cate zice lumea, turbo nu functioneaza daca nu este vacuum...Dar tind sa cred ca poate fi de la turbo, chiar daca masina trage acum dupa ce am reparat vacuum-ul...
Ma gandesc ca turbo de functionat functiona si fara vacuum, doar ca nu la capacitatea lui optima...

...o sa mai incerc si in alte parti...
mariusp1109
Incepator

Mesajde verga_Cip » 30 Ian 2008, 10:54

Turbo intr-adevar, merge si fara vacuum. Nu mai are overboost, dar merge.

Zici ca ai dat capacul la distributie jos si te-ai uitat la curea!?? Ma gandesc ca ar mai putea fi rola de la distributie....
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde mariusp1109 » 30 Ian 2008, 11:36

Nu cred ca e de la role-curele din urmatoarele motive:

1. am luat cureaua de accesorii jos iar sunetul era tot acolo
2. prima data cand am mers la un service pentru vajait, mi-au schimbat cureaua si rola de deistributie, pe motiv ca de acolo ar veni vajaitul. Deci sunt noi - sau cel putin asa ar trebui....a si au mai schimbat si o rola de la transmisie

O sa incerc sa caut pe cineva care sa-mi poata spune daca e turbo sau nu, fara sa-l ia jos...

Mersi mult pentru indicatii...
mariusp1109
Incepator

Înapoi la Arhiva Comercial