Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
17 Apr 2006, 14:05
Are cineva informaţii sau experienţe cu şi despre Tester/Casa Auto - Iaşi? Probleme legate de relaţiile cu ei cu service-ul la ei? Mi-ar prinde bine ceva referinţe despre seriozitatea lor (sau poate ne-seriozitatea), fiindcă mai am un pic şi tre' să merg la revizia de 2500 km.
(Conf. zicalei: "un om prevenit e mai bine decît un om ţepuit" :icon_biggrin: )
PS: scuze, postarea asta am pus-o iniţial la categoria "dealeri".
17 Apr 2006, 15:01
ce revizie de 2500??
Nu ma pot pronunta asupra calitatilo tehnice a celo de la Tester, dar ca nivel al preturilor sunt scumpi rau de tot.
Cel mai raspuns cred ca il poti primi de la paul, parca el a vrut sa isi monteze o alarma la ei .
17 Apr 2006, 15:24
Pai dom'le, am cumparat-o de la ei (leasing) si tot la ei tre sa merg la revizii. N-am loc de intors. Crezi ca am vreo placere sa bat 130 km dus si tot atata la intors (Piatra N-Iasi) numa pe o revizie? De aia intreb si eu, sa stiu in ce ape se scalda tovarasii de la Tester.
17 Apr 2006, 15:50
Pai te obliga cumva sa faci reviziile doar la serviceul lor?!?!
Stiu ca in perioada de garantie, trebuie ca orice interventie sa se faca intr-un service agreat de ford dar in nici un caz la acelasi de la care ai cumparat masina. In caz ca e cum spui tu, putin mai conteaza ce preturi practica si cat de corecti sunt atat timp cat esti obligat sa vii la ei.