Arhiva Comercial

scartzieli urate la puntea spate????

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

scartzieli urate la puntea spate????

Mesajde tudormara » 05 Iun 2006, 22:18

Azi am observat ca atunci cand misc masina (Focus) sus-jos sau chiar daca numai o clatin stanga-dreapta, se aud niste sunete puternice ca un scartait la roata stanga spate :icon_eek: ...fenomenul a aparut dintr-o data si nu progresiv. Masina nu a calcat in gropi, am adus-o de o luna din Germania si nu a vazut decat sosele bune. Sunetul seamana ca si cum as freca puternic cauciuc pe metal, dar suna atat de tare incat rezoneaza caroseria ...ce sa fie? ati mai patit asa ceva ? sper sa nu trebuiasca sa-mi vand un rinichi sa repar ... :icon_confused:
Tudor Maracine
Focus Turnir 2003 Rosu 1.8TDDi 90CP
Mondeo 2005 2.0TDCI 130CP
tudormara
Ford Freak

Maşina: Ford

Re: scartzieli urate la puntea spate????

Mesajde tudormara » 05 Iun 2006, 22:47

am coborat in parcare si am clatinat masina pana a ametit... :icon_rolleyes: am observat ca sunetele sunt in legatura cu frana de mana trasa...totusi e ciudat!!!! oare sa fie din cauza testarii la RAR din zilele trecute? ...
Tudor Maracine
tudormara
Ford Freak

Re: scartzieli urate la puntea spate????

Mesajde tudormara » 09 Iun 2006, 20:55

pana un-alta...rinichii mei raman la locul lor!!! :icon_biggrin: s-a dovedit ca sunetele erau de la frane spate. Nu era trasa frana de mana asa cum ar trebui si nu cupla "integral", facea un contact superficial pe discuri...de acolo sunetele date de miscarea masinii :icon_exclaim:
Tudor Maracine
tudormara
Ford Freak

Înapoi la Arhiva Comercial