informatii despre garantia FORD
Lucrez la un dealer FORD, nu va asteptati sa spun numele fiindca nu vreau sa am probleme.
Observ cum toti spuneti service ala e de cacat , si celalalt la fel , toate sunt proaste ,aia de acolo ne fura, aia nu imi schimba piesa pe garantie. Dar cati dintre cei care isi cumpara o masina indiferent de marca se intereseaza cu adevarat ce implica garantia masinii.
Va multumiti cu ce va spune vanzatorul care trebuie sa va " minta" in orice modalitate posibila
pentru a putea sa vanda masina , dar voi ca clienti trebuie sa intrebati .
Nu am vazut nici un client sa intrebe : domnule pot sa stau si eu de vorba cu responsabilul de garantii sa imi explice mai exact cum e treaba asta cu garantie. Nu toti ne pricepem dar exista un responsabil la fiecare dealer care ar putea sa va ofere cateva informatii, sau cati dintre voi cititi acele brosuri in care se explica anumite lucruri despre garantia masinii.
Ma uit la unii clienti care vin cu masini facute varza pe partea de suspensie( din cauza gropilor) si vor garantie. Pai oameni buni daca mergeti cu masina prin gropi asta nu inseamna
ca acele piese de la suspensie trebuie sa vi se schimbe pe garantie .Sa fie clar garantia se acorda pentru orice defect de fabricatie sau material, si acest lucru este valabil nu numai la masini si laorice produs cumparat . Sunt si cazuri cand clientii sunt dezavantajati ,nu neg asta dar daca fiecare client s-ar informa mai bine cred ca s-ar evita situatiile neplacute
Deci in concluzie inainte sa va cumparati o masina informativa foarte bine inainte sa o cumparati , ca sa nu ajungeti dupa aceea sa balacariti pe altii ca nu ati cascat voi ochii
Pentru orice informatie cu privire la garantie nu ezitati sa imi comunicati .
- deceneu
- Incepator
- Maşina: ford mondeo
- VIN: WF0fxxttff7847203