Service aer conditionat in Bucuresti?
Am fost la un service sa-mi verifice instalatia de ac si au observat ca nu mai aveam freon, se pare ca pierdea pe undeva, mi-au bagat freon si ulei, dar se pare ca mergea greu cu instalatia automata(ieseau vapori de freon din aparat) asa ca au folosit o instalatie manuala.Compresorul a inceput sa mearga si baga rece.Mi-au bagat si un ulei detectabil uv si mi-au spus sa revin daca pierde din nou freon.Dupa 3 saptamani am pierdut tot freonul si iar nu mai functiona.Dupa verificare au descoperit ca freonul s-a pierdut pe la garniturile de la compresor.Au spus ca ma costa 285 lei schimbarea garniturilor, 85 lei montare-demontare, 100 freon+54 ulei, la toate astea daca vreau si factura(asta e manarie, sa nu plateasca la fisc) trebuie sa platesc si tva iar garantia e de 3 luni.
Intrebarea mea este daca se merita sau stiti un service mai ieftin ca mi se pare cam scump, ma intreb daca gasesc o problema mai grava si trebuie sa inlocuiesc compresorul? Ca exemplu, un compresor sh in stare buna in UK costa 100 lire, si am pe cineva acolo sa mi-l cumpere.
Masina este un Mondeo Mk2 1.8 Td1997.
O zi buna!
Intrebarea mea este daca se merita sau stiti un service mai ieftin ca mi se pare cam scump, ma intreb daca gasesc o problema mai grava si trebuie sa inlocuiesc compresorul? Ca exemplu, un compresor sh in stare buna in UK costa 100 lire, si am pe cineva acolo sa mi-l cumpere.
Masina este un Mondeo Mk2 1.8 Td1997.
O zi buna!
- ivan
- Ford Freak
- Maşina: Toyota Avensis, Mondeo Mk2 1.8 Td