Nu te aventura la RUNE
Cum ii zice si titlul, nu te aventura la RUNE SRL la service.
Am lasat masina la ei pentru o reparatie la pompa de injectie.
OK Toate bune si frumoase, dar nu e chiar asa!
Dupa ce au montat pompa la loc hai sa facem proba, nu? Fara mine. Asa ca baiatul ala care i-a facut proba a luat-o in serios s[ dus a fost.
Masina inca nu e reparata caci dupa proba de foc a baietasului se constata ca pompa tot nu merge cum trebuie (amanunte http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=1958).
Azi (19.07.2006) am vrut sa pun carligul de remorcare sub rezerva..... si ce sa vezi: REZERVA MOALE.
Mai sa fie ce guma nasoala. Nasoala pentru ca era vulcanizata de mine dupa ce am taiat-o in eternele sine de tramvai de la Pasajul Marasesti. Cand colo stupoare totusi nu se vede vulcanizarea. Unde sa fie? Pai unde sa fie, pe stanga spate!
MI-AU TAIAT GUMA!!!!!!!! (Michelin Pilot Primacy pe 16)
Si au mers pe blat. Lasa ca nu vede prostu'. Si asa a fost.
MARE ATENTIE PE UNDE AJUNGETI CU ALE VOASTRE.
Am lasat masina la ei pentru o reparatie la pompa de injectie.
OK Toate bune si frumoase, dar nu e chiar asa!
Dupa ce au montat pompa la loc hai sa facem proba, nu? Fara mine. Asa ca baiatul ala care i-a facut proba a luat-o in serios s[ dus a fost.
Masina inca nu e reparata caci dupa proba de foc a baietasului se constata ca pompa tot nu merge cum trebuie (amanunte http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=1958).
Azi (19.07.2006) am vrut sa pun carligul de remorcare sub rezerva..... si ce sa vezi: REZERVA MOALE.
Mai sa fie ce guma nasoala. Nasoala pentru ca era vulcanizata de mine dupa ce am taiat-o in eternele sine de tramvai de la Pasajul Marasesti. Cand colo stupoare totusi nu se vede vulcanizarea. Unde sa fie? Pai unde sa fie, pe stanga spate!
MI-AU TAIAT GUMA!!!!!!!! (Michelin Pilot Primacy pe 16)
Si au mers pe blat. Lasa ca nu vede prostu'. Si asa a fost.
MARE ATENTIE PE UNDE AJUNGETI CU ALE VOASTRE.
-
IMYT - Incepator