Arhiva Comercial

Neseriozitate CSD din Pipera

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Neseriozitate CSD din Pipera

Mesajde razvanb78 » 08 Sep 2008, 12:51

Salutare,

am apelat cu incredere la CSD din Pipera, pentru a-mi schimba haionul- sa nu faceti greseala sa sperati ca o sa va luati masina mai repede de 2 saptamani !!!
am facut o programare-unde am avut de asteptat 21 de zile- si mi s-a spus sa aduc masina pe 29 aug. '... dar aveti grija sa o aduceti la 8 dimineata'.
zis si facut - dus masina.
buna ziua! buna ziua!... bla bla. mi s-a spus ca o sa fie gata miercuri pe 3 sept. dar ca o sa pot ridica masina vineri pe 5. Cand sa plec, spun , daca se intampla ceva - ORICE- ma sunati? nici o problema.

Se face miercuri - pe la 16:00 sun sa intreb ce face masina .
Si aici incepe distractia - sa vedeti ca nu e gata , ca nu stim unde e?!?!? cum adica nu stiti unde e? stati sa ma uit si va sun eu. dupa 1 ceas mi se spune ca o sa fie gata maine.
joi dupa nenumarate telefoane si foarte multi nervi- mi se spune ca o sa fie gata, mai pe seara , si ca o sa faca un 'efort' sa trimita confirmarea de plata la asigurari-asta asa sa ma simt eu bine.PAI NU ASTA E TREABA VOASTRA?
Masina a fost gata vineri dimineata , probabil au trimis cerea vineri la asigurari si in continuare astept masina, ca ei nu dau de nimeni la asigurari. Eu am reusit sa vb la asigurari in 5' si am rugat pe cineva de acolo sa-mi spuna care e treaba cu doasrul meu.
Dupa ce mi-am bagat si mi-am scos tot ce aveam , mi s-a spus ca masine nu e gata ca nu a venit un vopsitor la munca. Intrebarea mea a fost..' si ce va costa sa dati un telefon sa-mi spuneti ca o sa intarzie ???'
De ce mai traiesc oamenii astia? de ce nu se muta in alta tara?
De ce-si mai face unu o afacere sa-si bage unii piciarele in ea?

adispan mod edit: intelegem sentimentele, insa credem in puterea autocontrolului; urari de genul celor sterse de mine nu isi au locul aici; multumesc

sa aveti parte doar de servicii la fel ca cele oferite de voi!
razvanb78
Incepator

Maşina: ford focus 2008 , 1,6 , 115CP , TREND

Re: Neseriozitate CSD din Pipera

Mesajde athos » 12 Sep 2008, 17:14

Nimic nou sub soare !
Auto programat pe 03.09.2008 pentru daune minore, conform celor discutate cu Ford CSD, pe data de 10.09.2008 mi-se spune ca autoturismul intra la ora 10 la vopsit pentru ca : ( scuze....). De ce o fi trebuit sa-mi tina masina pentru 5 zile lucratoare acolo ?
Ma inteb cand o fi gata ?
Probabil este o intebare fara raspuns !

Am sperat ca la firma lor. serviciile vor fi mai bune!
Se pare ca exista un singur raspuns.
Multumesc !
Mondeo Vignale 2.0TDCI/Passat B8 HL, 2.0TDI 4M
Dynamat Extreme & Bluefin Superchip
JBV1 + V1 & Al Priority Laser Jammer 6 heads
Waze user
athos
Incepator

Maşina: Mondeo Vignale 2.0 TDCI/Passat B8 HL 2.0 TDI 4M

Mesajde thecage » 12 Sep 2008, 20:47

$1 scrie:$2e ce o fi trebuit sa-mi tina masina pentru 5 zile lucratoare acolo ?

Daca reparatia se face pe casco/rca, e posibil sa nu fi primit confirmare de la asigurari la timp.
Imagine
Imagine
thecage
Member

Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend

Mesajde Mihai L » 12 Sep 2008, 20:53

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e ce o fi trebuit sa-mi tina masina pentru 5 zile lucratoare acolo ?

Daca reparatia se face pe casco/rca, e posibil sa nu fi primit confirmare de la asigurari la timp.

Probabil si la initiatorul topicului a fost la fel... =))
Dar nu-i mai simplu (daca asta ar fi problema) sa-i spui omului: "Frate, vorbeste cu cei de la asigurari sa-si dea acceptul!" ???
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde athos » 13 Sep 2008, 17:46

Dus la predarea masinii in service si acceptul de plata de la firma de leasing, dar nu asta este problema.
Duci masina pe 3, ei zic sa vii pe 10 sa o ridici si dupa asta zic, ne pare rau dar tocmai inta la vopsit. Dar nu toata masina, numai pasaj roata si o bucata bara spate.
Daca ziceau ca nu au primit banii de la asigurator poate, poate ii mai credeam !
Waze user
athos
Incepator

Mesajde Cornel001 » 15 Sep 2008, 11:44

nimic nou, au luat-o pe urma romcar & co.
alora insa cica nu le placea ca aveam asigurare la asirom care platea mai greu. dar nici nu mi-au spus direct, a trebuit sa ma prind eu si pe baza unui articol dintr-un ziar.
astia insa ce motiv au ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde athos » 15 Sep 2008, 14:29

Se pare ca dupa ce mi-am exprimat nemultumirea pe adresa de e-mail a CSD-ului si pe forum, cineva din conducere a luat initiativa. M-au sunat astazi dimineata, masina este gata.
E bine totusi sa ne facem auziti, se mai misca lucrurile !
Waze user
athos
Incepator

Mesajde ionut_badescu » 15 Sep 2008, 19:16

Si eu am avut masina la CSD. Am avut-o lovita din dreapta. Am reparat-o pe CASCO. Le-am spus sa mi-o centreze bine. I-am si cinstit. Au tinut-o 1 luna si jumatate acolo. Bineinteles ca masina trage stanga. Ce-i de facut?
Ford Fiesta 2006 1,4 TDCI 68CP 5 usi
ionut_badescu
Incepator

Maşina: FORD FIESTA 2006, 1.4 TDCI, 68 CP, 5 DOORS, GHIA
VIN: WF0HXXGAJH6Y00621

Mesajde razvanb78 » 19 Sep 2008, 15:21

Am revenit cu problema.
Trebuia sa ridic masina vineri pe 5 sept.
Dupa ce am dat peste 200 de telefoane - la service, asigurari(unde nu raspunde nimeni NICIODATA), la fata care mi-a facut asigurarile(norocul meu cu ea) au primit cei din service confirmarea marti 9 sept. la ora 16:58- inchid la 17:00 :))
am luat masina pe 10 sept. dimineata - reparatia ok , culoarea la fel, traficul din Pipera la pamant.
Nota generala pentru CSD PIPERA 7 - daca ma sunau sa-mi spuna de intarziere si daca aveau o legatura mai buna cu cel de la BCR asigurari primeau cel putin 9.

Totu' bine si frumos, dar azi de dimineata am gasit masina lovita pe dreapta- ambele portiere pe belite destul de rau, asa ca o iau de la capta: politie, asigurari, service, nervi.
Pe aceasta cale tin sa-i multumesc celui care mi-a julit masina si a fugit miseleste fara sa lase un nr de tel. de ce sa fim civilizati cand putem sa fugim. Asa ca imi voi repara masina a 2-a oara pe casco-ul meu- cred de la anu nu o sa-mi mai permit casco :((
razvanb78
Incepator

Maşina: ford focus 2008 , 1,6 , 115CP , TREND

Mesajde cart00n » 19 Sep 2008, 19:30

Deci ai fost multumit de cum au reparat masina? Nu alta, dar si eu am o mica belea si tot la ei as vrea sa ma duc.
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde bogdanv » 22 Sep 2008, 12:31

atit:
- semnale din piata (putem sa le spunem si birfe) spun ca au niste probleme cu decontarile cu anumite companii de asigurari.
- aceleasi semnale spun ca normele agreate de ei cu companiile de asigurare sint mai mici decit cele de deviz si atunci la final va exista o plata suplimentara.
- un alt semnal este ca uneori iau mai mult de lucru decit le permite capacitatea.
mai cauta si pe alte topicuri deschise pe tema acestui service si vei putea sa iti faci o imagine mai mult sau mai putin realist-obiectiv-subiectiva.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde ancast2000 » 29 Sep 2008, 09:42

Buna ,

Tin sa-mi spun si eu parerea pozitiva intre atatea negative. De vreun an de zile imi duc masina numai la CSD. Da, am avut probleme cu asiguratorul Omniasing care a intarziat cu acceptul de plata si la fel si cu Generali. Insa cei de la CSD sunt foarte politicosi si au facut o treaba foarte buna. Masina era lovita sub stop foarte urat, chiar pe colt. Acum e ca noua, nu se vede nici cea mai mica denivelare sau imperfectiune.

Nu mi se pare ca ar fi foarte aglomerati cei de la CSD, ba din contra iti pot face programare chiar in acceasi zi.

Inainte de ei am fost la BDT unde numai dupa 2 luni jumate poti gasi o programare si unde fac treaba de mantuiala.

Multumesc.
ancast2000
Incepator

Maşina: New Fiesta 2006 1.4 TDCI 68CP

Mesajde Mihai L » 29 Sep 2008, 12:26

$1 scrie:$2Nu mi se pare ca ar fi foarte aglomerati cei de la CSD, ba din contra iti pot face programare chiar in acceasi zi.

Multa lume asa s-a exprimat, dar problema era ca in loc sa fie rezolvati in 2-3-x zile (cat s-a promis clientului) s-a cam lungit... Exceptii se intampla peste tot, dar au fost cam multe pentru ce ne asteptam la infiintarea lui.
Si lipseste comunicarea cu clientul, care admite ca pot aparea probleme, dar macar sa stie si el ca poate se organizeaza altfel cat timp este masina in service.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde KomandantuR » 10 Oct 2008, 14:56

Ma intreb ce sanse sunt ca sa fiu nou pe forum, sa am UN mesaj postat, iar acela sa fie in acest topic, unde "inserez" o parere pozitiva si niste laude pe ici pe colea... :-" mici mici mici
Ma refeream la postul lui ancast2000, evident.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde thecage » 10 Oct 2008, 15:25

Am beneficiat si eu de clasica intarziere la CSD. La prima vedere au vopsit bine, dar adevaratul test este rezistenta vopselei in timp. Intarzierea in sine nu ma deranjeaza foarte tare, se mai intampla cand sunt foarte aglomerati. Am fost si eu bagat peste rand cu ceva timp in urma (nu la CSD), masina era lovita bine si pana au demontat-o, pana s-au facut reconstatari si comenzi de piese etc. au trecut 10 saptamani; daca mai stateam si 6 saptamani la rand...

In rest, mai inteleg ca oamenii de acolo mai gresesc, dar nu inteleg de ce nu pun mana sa remedieze greselile, in loc sa aplice metoda strutului.
Si as mai remarca faptul ca a trecut ceva vreme de cand cei de acolo au intrat pe forum...
Imagine
Imagine
thecage
Member

Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend

Înapoi la Arhiva Comercial