Arhiva Comercial

RMB neseriosi

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

RMB neseriosi

Mesajde Razvychi » 16 Sep 2008, 15:45

am masina lovita. saptamana trecuta m'au sunat cei de la service ca au venit piesele si sa duc masina sa se apuce d ea(luni). astazi ii marti dupa o saptaman am gasit masina in parcare dat jos de pe ea aripa fata si cateva plastice, iar in masina era plouat(mi spart geamu fata dreapta) scaunu era ud iar in interior la picioare si mai ud. in conluzie dupa o saptamana nu au facut nimic la masina, si imi spun akuma ca mai sunt niste piese de comandat si ca nu au ajuns inca.
am niste nervi in m... masii!!!! un service de toat kktu'!!!!!!
Razvychi
Gold Member

Maşina: ford fusion 2007 1.4tdci 68

Re: RMB neseriosi

Mesajde ramonaflavia » 09 Noi 2008, 16:08

Bine ca nu te-au trimis la cei de la Mercedes, ca acolo e si mai nasol. Mie mi-au stricat usa cand mi-au inlocuit geamul....
ramonaflavia
Incepator

Re: RMB neseriosi

Mesajde Razvychi » 13 Noi 2008, 16:44

$1 scrie:$2ine ca nu te-au trimis la cei de la Mercedes, ca acolo e si mai nasol. Mie mi-au stricat usa cand mi-au inlocuit geamul....

stai linistita...
eu mi;am dus masina akolo sa mi;o faca pe casco si ,,dupa ce am scos;o am vazut ca o fost vopsita prost, coaja d portocala, nu mi'o schimbat panou de la usa fata(panou interior)..si cand am vb cu ei sa mi'l schimbe mi'o spus ca o inchis dosaru. akuma ce sa fac?..sa merg la caso la tiriac si sa reclam?..
niste neseriosi..
si faru mi l'o adus altul o trebuit sa astept inca o saptamana ca sa imi aduc faru potrivit.
stiu ..is niste nepriceputi niste copii. mi'o facut la nervi..
Razvychi
Gold Member

Maşina: ford fusion 2007 1.4tdci 68

Înapoi la Arhiva Comercial