Arhiva Comercial

Service complet Motor Fiesta 1.1 1995

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service complet Motor Fiesta 1.1 1995

Mesajde adimk3.5 » 17 Aug 2006, 16:45

Salutare tuturor "Fordistilor"

Ma incapatanez sa raman la Fiesta mea din 95(model 89-95) si observ cu suparare ca imi consuma mult ulei (1 litru la 1000 km).Dupa incercari ratate de achizitionare a unui motor mai bun (adica cu compresie intre 11-13) ma vad nevoit sa ma gandesc la o refacere a celui existent.Am facut sapaturi si cu ajutorul unora dintre voi(multumesc inca o data Maddogul) am aflat ca un set de segmenti plus set garnituri m-ar duce la vreo 600 RON.Ar trebui zic in ignoranta mea refacuta si chiulasa, honuit blocu' si alte glume.Ideea ar fi daca vreunul din voi are idee cam la cat ar trebui sa ma astept ca manopera pentru segmentare,honuire,chiulasa planata,etc.Motorul are distributie pe lant si axul cu came jos(cam ca la Dacie) si injectie monopunct.Deci How much$$$$$?

Multumesc mult
adimk3.5
Member

intreaba pe Laur

Mesajde verga_Cip » 18 Aug 2006, 07:01

Cauta un numar de-al lui Laur de telefon, spune-i problema si intreaba-l pe el! Chiar daca nu esti din Bucuresti, nu e o idee rea sa faci un drum pana aici... asta avand in vedere si complexitatea reparatiilor la tine.. .si mai intervine si faptul ca nu zilnic iti segmentezi motorul.... macar stii ca faci otreaba buna!!!

Bafta
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Arhiva Comercial