Arhiva Comercial

Revizie in Bucuresti cu piese din alta parte

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Revizie in Bucuresti cu piese din alta parte

Mesajde silviup » 11 Noi 2008, 16:43

Salut,

Am vazut ca s-a mai discutat despre posibilitatea efectuarii reviziilor cu piese luate de la alt magazin. Acum urmeaza sa fac si eu revizia de 15000 km si am sunat la mai multe service-uri:
- B.D.T. - lucreaza doar cu piese proprii (am facut reclamatie la ANPC si la Ford aseara);
- Romcar - lucreaza si cu piesele aduse de proprietar dar au un tarif special pentru manopera: 35 euro /ora + T.V.A. (e legal?, cat e tariful cand lucreaza cu piesele lor?)
- Neste - nu e valabil telefonul de pe http://www.ford.ro, 031.425.35.45, aveti alt numar?
- Colina - nu au raspuns la telefon, le-am trimis mail si astept raspunsul.

Am vazut ca in magazinele de pe forum piesele originale Motorcraft pentru revizie costa in jur 260 lei (4 litri ulei, filtru ulei, filtru benzina, filtru aer si filtru polen), deci ar fi avantajos daca service-urile nu ar practica un pret special pentru manopera in acest caz. Cum pot sa aflu pretul exact al pieselor si al manoperei din service-urile Ford, ca la telefon dau doar pretul aproximativ?

Rog pe cei care si-au facut revizia in Bucuresti la service autorizat Ford cu piesele cumparate din alta parte sa dea detalii.

Multumesc.
Ford Fiesta 1.25, 75 CP, 2007
Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 CP - 2013
silviup
Ford Freak

Maşina: Focus Hatchback 1.0 125 CP Titanium
VIN: WF0HXXWPJH7J78755

Re: Revizie in Bucuresti cu piese din alta parte

Mesajde TURBO » 26 Noi 2008, 14:43

shi daca vii cu piesele tale shi nu primeshti garantie la lucrare,care-i avantajul?totzi sunt jepcari...intrebarea este CARE-S MAI PUTZIN??
TURBO
Incepator

Maşina: ford focus,2005,2.0,136cp,GHIA

Mesajde Mihai L » 26 Noi 2008, 14:45

Cred ca mai usor este sa faci revizia in alta parte cu piese din Bucuresti... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde luk1one » 26 Ian 2009, 13:19

eu am un mondeo din 2006 si revizia m-a costat 800 ron(schimbat ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer) la BDT(podul ciurel), ce pot sa zic este ca nu mai revin la ei, fratele meu are un focus din 2007 si-a cumparat el tot de la romcar daca nu ma insel, l-a costat vreo 280 lei, si a fost la un service care este pe langa BDT, imediat dupa MC Donalds prima str pe dreapta unde toata manopera a costat 80 ron si a fost foarte multumit de serviciile de acolo, baietii au lucrat cu f mare atentie, eu urm sa fac revizia la 37.000 km si cu siguranta o sa ma duc tot acolo. Bafta
Ford Mondeo, 2006, 2.0 TDCI 116cp/ Ford Focus, 2007, 1.8 TDCI 115 cp
luk1one
Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI 2006 , Focus 1.8 TDCI 2007

Mesajde opc_tin » 11 Feb 2009, 22:01

$1 scrie:$2u am un mondeo din 2006 si revizia m-a costat 800 ron(schimbat ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer) la BDT(podul ciurel), ce pot sa zic este ca nu mai revin la ei, fratele meu are un focus din 2007 si-a cumparat el tot de la romcar daca nu ma insel, l-a costat vreo 280 lei, si a fost la un service care este pe langa BDT, imediat dupa MC Donalds prima str pe dreapta unde toata manopera a costat 80 ron si a fost foarte multumit de serviciile de acolo, baietii au lucrat cu f mare atentie, eu urm sa fac revizia la 37.000 km si cu siguranta o sa ma duc tot acolo. Bafta

Va salut.
Prin aprilie trebuie sa fac si eu rev. de 30 000km la un Focus 1.4 tdci an 2007,i-mi puteti da si mie adresa magazinului de unde a cumparat piesele originale romcar si adresa mai precisaa serviceului ,este cumva asta (http://www.e-ford.ro/harta) si daca nu cumva se pierde garantie :-?? ca apoi economisim pe o parte dar ne rupem pe cealalta,oricum mergem inainte si bafta
Va multumesc anticipat,si va astept cu noi vesti.
FUSION 1.4 tdci 2007
opc_tin
Incepator

Mesajde Binary » 06 Mar 2009, 14:29

Cum faci dreapta pe langa Petrom V (MacDonalds-ul este inainte de Petrom) este primul service pe dreapta, la vreo 50m. Am fost si eu acolo de mai multe ori cu diverse masini; oamenii se misca repede si fac treaba buna fara sa te lase cu buzunarele goale.
link-ul pe care il dai luck1one este adresa web a Forcar, este magazin de peise pt Ford si Mazda. Eu personal de acolo imi iau piesele pt focusul meu. Acum 2 zile am luat 5l ulei, filtru benzina, filtru ulei, filtru aer si filtru polen (originale nu aftermarket) si am dat 340 lei.
Binary
Incepator

Maşina: Ford Focus 2001, 1,6l 100cp

Mesajde xxl_cm » 11 Mar 2009, 09:22

eu am facut revizia in fata blocului cu piese originale luate de pe forum. toata distractia (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen) a costat aprox 300 lei si cateva ore de distractie. activitatea de schimbat piese mi s-a parut putin dificila fiind prima revizie si nu stiam fiecare piesa cum se desface, dar e ceva diferit de rutina zilnica: stat la calculator.
FORD = Fix Or Repair Daily
xxl_cm
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 1.3 benzina+GPL 2006
VIN: WF0DXXGAJD6T81498

Înapoi la Arhiva Comercial