Arhiva Comercial

Service/tinichigerie bun/a Craiova/Slatina/Caracal ?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service/tinichigerie bun/a Craiova/Slatina/Caracal ?

Mesajde zaKOne » 16 Noi 2008, 18:03

Sunt si eu nou si am avut un accident in urma caruia ii multumesc lui Dumnezeu ca am ales sa-mi cumpar Ford, si vreau sa stiu si eu un service bun in Craiova sau Slatina (eu stau langa Caracal). Am auzit ca cei de la service-ul ford din craiova nu sunt atat de buni. Asa arata masinutza si imi pare rau ca nu am fotografiat calul care era "imens".
Fişiere ataşate
IMG_1117.JPG
IMG_1121.JPG
IMG_1116.JPG
IMG_1114.JPG
zaKOne
Incepator

Maşina: Ford Mondeo

Re: Service/tinichigerie bun/a Craiova/Slatina/Caracal ?

Mesajde DGAlexandru » 16 Noi 2008, 23:25

:( uff, urata patanie. Cel mai greu cred ca o sa fie cu plafonul :(
A/C-ul e ok ? AirBag-uri sarite ?

Ti-am schimbat eu titlul threadului si l-am mutat in sectiunea care trebuie.
Te rog sa citesti Regulamentul acestui forum, astfel vei sti cum e structurat forumul si in ce sectiune e bine sa deschizi un nou thread in functie de subiect.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde zaKOne » 17 Noi 2008, 00:35

$1 scrie:$2( uff, urata patanie. Cel mai greu cred ca o sa fie cu plafonul :(
A/C-ul e ok ? AirBag-uri sarite ?

Ti-am schimbat eu titlul threadului si l-am mutat in sectiunea care trebuie.
Te rog sa citesti Regulamentul acestui forum, astfel vei sti cum e structurat forumul si in ce sectiune e bine sa deschizi un nou thread in functie de subiect.

ms mult si scuze ca nu am postat unde trebuie. A/C merge bine AirBag-urile nu s-au declansat si ma gandesc ca poate din cauza ca am lovit calul numai cu farul. Singura problema la motor care am vazut-o eu e carcasa motorului crapata putin. Accidentul l-am facut sambata la 5.40 de dimineatza si abia luni ma duc cu ea la un service sa o verifice.
zaKOne
Incepator

Maşina: Ford Mondeo

Mesajde Kugarth » 17 Noi 2008, 08:14

Avem un service de vopsitorie bun in Craiova. Printre cele mai bune din ţara daca am inteles eu corect. Si este exact ala care zici tu ca nu e bun la tinichigerie ... :D acu' nu pot fi si ei buni chiar in toate :))
Problema si mai mare/naspa este ca orice e bun e scump ... sau îngraşă ...
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Înapoi la Arhiva Comercial