Arhiva Comercial

service tester iasi

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

service tester iasi

Mesajde valit1cam5 » 30 Noi 2008, 10:31

atentie sunt cei mai incopetenti ,slabi rau de tot si fffff scumpi.am facut o diagnoza la ei si au spus ca trebuie schimbata fisa de bujie nr 3 si bobina.toata operatia 560,00 ron.am plecat ,au spus ca este ok.dupa doua zile trebuie sa ma duc din nou la ei cu aceleasi simptome la motor.test de diagnoza:fisa nr 3 si bobina , nu se poate spun eu.in final vin vreo trei pe langa masina si constata ca arunca antigel pe la pistonul 3,ceea ce eu leam spus de la prima testare ca am vazut apa la bujia trei. aveti grija cu cei de la iasi fac reviziile parca sunt de la cfr,verifica cu ciocanelul.
valit1cam5
Incepator

Maşina: ford,fusion,2005,1,4 80 cp,comfort
VIN: wfouxxgaju5c12693

Re: service tester iasi

Mesajde BiZaReE » 30 Noi 2008, 10:49

Eu nu stiu de ce te-ai dus la ei. Daca dadeai o cautare pe acest forum gaseai si alte posturi in care se vorbeste "numai de bine" despre tester Iasi. Parerea mea...renunta la "serviciile" lor. Cauta un mecanic bun...ca sunt slava Domnului in Iasi.. si sunt si mai ieftin ca Tester-ul. Imi pare rau ca ai patit asa ceva... de acum stii. ("Tot patitu`i invatat").
BiZaReE
Member

Maşina: Ford Mondeo 2007, 1.8 TDCi, 125 cai
VIN: WF0GXXGBBG7L89374

Re: service tester iasi

Mesajde godfather » 30 Noi 2008, 15:07

Eu v-as recomanda Moldocar Iasi. Au sediul in Bucium, dupa semaforul de la pasarela, pe partea stanga (langa reprezentanta Seat). Foarte priceputi mecanicii de acolo, si nu repara doar Ford. =D> Iar preturile sunt acceptabile, atat la piese cat si la manopera. ;)
Ford Focus Turnier `01, 1.8TDDi, 90HP
godfather
Incepator

Maşina: Ford Focus 2001, 1.8 TDDI, 90CP, Ford Kuga 2016, 2.0 TDCi, 150CP, AWD, Powershift

Înapoi la Arhiva Comercial