Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Sa radem cu Romcar Bucuresti, Srt. Parcului

19 Dec 2008, 22:34

Salutare natiune,

Sa va impartasesc o poveste amuzanta. Bagat una masina Ford Focus in service pe data de 20 noiembrie in service la Romcar Bucuresti, Str Parcului. 2 accidente usoare cu tabla indoita si ceva daune la motor, in fata si lateralul masinii. Primit promisiune solemna ca pana de Craciun merg si eu ca boierul in masinuta mea.

Estimarea pentru finalizarea lucrarii dupa comandarea pieselor: 12 decembrie. Adica vineri. Nu fara surpriza, nu era gata.

Si sun luni. E la vopsitorie.
Si sun marti. N-a venit inca.
Si sun miercuri. A venit dar sunt probleme si trebuie trimisa la retusat.
Si sun joi. Inca nu s-a intors.
Si trec pe la ei vineri. E la laborator, ca noi n-avem vopsitorie aici. Vine azi sigur.
Si sun la pranz. A venit, e la montat la finisari. Pana diseara trimitem actele pt acceptul de plata la asigurator. Va punem in CC, poate rezolvati mai repede.
Si stau. Si stau. Si cedez psihic si dau un mail scarbos la omul de la service (cum nu imi sta deloc in caracter) la ora 21:15.
Si ma suna omul de la service 5 minute mai tarziu.

- Pai sa vedeti. A fost prima data in vopsitorie si au vopsit-o prost. A curs vopseaua pe ea etc.
- Si a doua oara?
- Pai tot la fel... Trebuie sa o trimitem iar la vopsit...
- A treia oara?!!! :-O
- Pai... O trimite seful de atelier la alta vopsitorie maine (adica sambata!!!)
Ce sa mai zic, rama tampit...

Ai naibii profesionisti, ma gandesc. Eu le dau un Focus si ei in trateaza ca pe un Rolls-Royce - daca se mai straduie nitel ajung si ei pe la un 12 straturi de vopsea...

Si eu care ziceam ca imi iau masina pana de Craciun, ca sa am de ce sa nu beau de sarbatori... E, o sa caut o sticla de palinca buna si ma aburesc bine, sa ma tina pana dupa revelion...

Morala povestii? Am fost un baiat foarte, foarte rau. De aia m-a lasat Mosul fara masina anul asta. (Era sa zic sa va feriti de service-ul Romcar, dar ce folos... Cate alternative sunt in Bucuresti?).

Salutare tuturor si Craciun fericit! :))

Re: Sa radem cu Romcar Bucuresti, Srt. Parcului

19 Dec 2008, 22:38

imi pare rau sa aud asta dar mai e si o parte buna ..abureala :)) de Craciun ;) sa ii spui lu mosu romcar o poezie de dulce si poate la anu o sa iti aduca jucarii :D si tie :-"

19 Dec 2008, 22:49

cere o masina la schimb!

eu ma feresc sa revopsesc sau sa repar tabla la service ford. tocmai de asta. nu esti primul care se plinge. si culmea, de cite ori am vopsit in alte parti, am fost sunat si luat la rost de firma de casco ca este devizul prea mare, pret de reprezentanta. :)) ce imbecili. pai de ce sa ma duc la reprezentanta, sa coste la fel, sa dureze 100 de zile in plus, si sa ma umplu si de nervi.

27 Dec 2008, 08:54

Romcar nu are vopsitorie in strada Parcului , trimite masinile pe undeva prin Berceni- Rahova la vopsit . Si eu am ramas uimit cand am vazut una din masinile mele pe platforma pe Panduri . Cand i-am intrebat mi-au confirmat cele de mai sus .

Ender , dar tu ai vazut masina vopsita asa nasol ca eu cate reparatii am facut la ei au iesit ok ?

05 Ian 2009, 13:46

da, stim, cunoastem simptomele. (nu faza cu retrimisul, alte abureli)
ce scandaluri am avut si eu cu ei...
doar ca mie nu mi s-a parut deloc haios.
mi se parea ca ma duc cu un ciocan si-i bat pe toti.

PS unde ai casco ? cica obisnuiesc sa amane clientii care au casco la societati mai rau - platnice.
Subiect închis