Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Ajutoor!!!Set motor Ford Mondeo TD 1997.

19 Oct 2006, 12:21

Sunt nou venit pe acest forum si am rugamintea sa ma ajutati cu niste sfaturi.Am achizitionat de putin timp(20 zile) un Ford Mondeo td 1998 si dupa ce am parcurs aprox. 800 km(numai drumul catre Bucuresti de lavanzator 450 km.) in
Constanta fiind intr-un ambuteiaj si plin de nervi am observat ca acul de la apa a ajuns pe rosu, am tras pe dr. si am asteptat sa se raceasca 30 min. si apoi am bagat 1/2apa+1/2 antigel.Am mai parcurs 30 km si iar s-a dus acul spre rosu.M-am ferit de Ford Transit din Ct. ca am auzit numai lucruri proaste despre ei si am dus-o la un service recomandat de mai multi amici.La prima verif. au zis ca e ganitura de chiulasa dar dupa ce au desfacut motorul mi-au spus ca toate pistoanele sunt fisurate,ganitura de chiulasa arsa,au gasit apa la pistonul 1, supapa de evacuare arsa, pompa de ulei avea apa si nu era etansa dar nu stiu inca daca mai e buna,azi aflu..Mi-au spus ca ma costa 20 milioane numai manopera iar piesele le-am gasit eu la 8 milioane set motor(pistoane +segmenti) facut in Ungaria 13.6 milioane din Japonia , supapa 600 mii ,garnitura 900.Fiind total necunascator va rog sa ma ajutati cu sfaturi, merita sa fac motorul la banii astia sau cumpar alt motor, iar in ultima varianta mi-au spus ca repara tot mai putin pistoanele dar pe riscul meu si nu imi ofera nici o garantie.Mentionez ca masina a fost verificata inainte la un reprezentanta Renault pt. ca in oras nu exista service Ford. :icon_cry:
Va mutumesc anticipat!

19 Oct 2006, 12:32

la noi aici salvarea se numeste LAUR.. .si daca tot esti din Bucuresti, cauta pe forum LAUR (parca la Discutii libere) si mergi la el!!

Bafta

19 Oct 2006, 14:02

Multumesc, am citit pe forum despre Laur dar din pacate masina se afla la un service din Constanta si ma costa o gramada de bani ca sa o aduc in Bucuresti, 6 sau 8 milioane, nu stiu daca se merita. :icon_frown:

19 Oct 2006, 17:03

La banii aia mai bine il duci pe Laur acolo

19 Oct 2006, 17:16

corect, mai bine il duci pe Laur la C-ta

in al doilea rind, du masina la Transatlantis - dealerul FORD din C-ta; sau suna la Ford Suport si vezi cum e sa ti-l tracteze la un service in Bucuresti ... nu ca ar fi prea multe cuvinte de lauda despre ei ... parca cei de la Colina au un plus de imagine ...

bafta

Adi

24 Oct 2006, 08:03

Multumesc pentru ajutor.Am adus-o in Bucuresti si sper sa o rezolv cat mai repede.

24 Oct 2006, 09:11

Aveti idee de unde pot cumpara un set motor Mondeo TD '97 la un pret decent?Am gasit la un dealer Meteor fabricat in Ungaria cu 8 mil., 14mil. spaniol, 13.6 Turcia si 13.6 mil. japonez , toate cu 18 luni garantie.Imi mai trebuie kit garnituri(cel mai ieftin am gasit la 4.5 mil.), fara cea de chiulasa pe care am cump.Imi cer scuze, dar nu am vrut sa deschid un nou thread. :icon_question:
Va multumesc!

24 Oct 2006, 09:15

se pare ca aici vei gasi preturi bune si piese de toate felurile: http://www.forcar.ro/

vezi ca e si un topic cu ei, respectiv http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2541

bafta

Adi

24 Oct 2006, 11:01

Da-mi un VIN adika seria aia din Geam si itzi spun preturi la tot ce vrei
Cu Stima

31 Oct 2006, 13:36

Multumesc tuturor pentru ajutor! Pana la urma am cumparat setul motor fabricat in Ungaria.Am apelat si la cei de la Forcar pt. alte piese, sunt relativ OK ca preturi.
Toate cele bune!
Subiect închis