Arhiva Comercial

Tinichigerie - service autorizat

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Tinichigerie - service autorizat

Mesajde Cornel001 » 13 Noi 2006, 19:39

pe care din service-urile autorizate din bucuresti le-ati recomanda pt tinichigerie ?
in primavara am facut de unde am luat masina, adica BDT, a trebuit sa astept vreo 3 sapt pt asta, a iesit bine (si in fata si in spate) exceptand ca intr-un loc a trebuit a dau la revopsit ca nuanta nu era buna.
acu insa ar trebui sa astept 2 luni pana pe 15 ianuarie (cam cand ar trebui sa fac si revizia) pt ca abia atunci ma pot programa, si nu-mi prea convine sa stau cu capota si grilajul asa cum sunt acum atata timp. E vreun alt service in care sa am incredere (ca face bine lucrarea si nu face altceva varza pe la masina) , si poate ma pot programa mai repede ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde darkmic » 13 Noi 2006, 22:20

BDT lucreaza cu TopLac-ul din cate stiu eu . Sunt pe fosta Armata Poporului , intre Pumac (Leu) si Biblioteca (barul , evident ;) ) pe sensul de mers catre Lujerului.
Anul trecut in vara au incercat sa ma programeze si pe mine la vopsitorie (dura cam 2 saptamani ) dar le-am dat flit si m-am dus direct la TopLac ( programata peste 2 zile ) si au facut treaba buna baietii. Au decontare directa cu Allianz . Nu strica sa arunci o intrebare si la ei , poate te rezolva cumva.
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde Mihai L » 13 Noi 2006, 22:42

Eu mi-am facut doo zgarieturi maruntele la Romcar (programare in 10 zile, pe 03.11.2006)... A iesit bine.
BDT mi-a spus ca mai devreme de decembrie nici sa nu ma gandesc iar omul de la Colina nu a fost de gasit cu nici un chip. Zau daca ii inteleg pe oamenii astia care au telefon mobil de la firma dar nu dai de ei.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Cornel001 » 14 Noi 2006, 00:49

Mersi Mihai, mai auzisem pe cineva care era multumit de cum l-au facut la Romcar, basca ca si pe el l-au programat relativ repede. O sa incerc si acolo, mai ales ca asiguratorul meu are decontare directa cu ei.
PS tu ai luat masina de la BDT ?
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Asgard » 14 Noi 2006, 01:06

ai grija cornele ca romcarul face kestii necurate...duci masina la tinichigerie si o iei dupa 2 zile cu 150km in plus....explicatia:? au facut teste...la ce?
sau iti pui bara de st si gasesti cand te bagi sub masina un proiector care nu e al tau....de ce?....din cauza ca e lipita carcasa cu scoci..intreaba pe ionut cu v6
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde Cornel001 » 14 Noi 2006, 01:40

Io auzisem chestii nu prea magulitoare despre Romcar, aproape ce auzeam despre PoRo, dar de ceva timp incoace am inteles ca s-au dat pe brazda, am primit si chestionar de la ei (ca importator, ca masina am luat-o de la BDT) referitoare la calitatea ultimului service autorizat folosit.... mai ales ca intram in UE.
Acu, pana la urma ce sa fac ? :( Astept dupa BDT sau ...
@darkmic, nu e doar tinichigeria, mai tre schimbate si niste piese cum ar fi grilaj, basca daca fac direct la TopLac nu stiu daca o mai recunosc aia in grantie in caz de ceva....
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Mihai L » 14 Noi 2006, 07:17

Da Cornel, masina am luat-o de la BDT.
By the way, m-au sunat ieri de la BDT sa vin sa iau card-ul de la Ford Suport! :icon_lol: Masina a fost luata la inceputul lunii mai.
Legat de Romcar, cred ca toate service-urile au "prelucrat" problema de la Peugeot (tipa care si-a luat masina cu 2500 km!!! suplimentari... :icon_eek: )...
La mine am luat-o cu 3-4 km peste ce lasasem.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Cornel001 » 16 Noi 2006, 17:21

$1 scrie:$2DT mi-a spus ca mai devreme de decembrie nici sa nu ma gandesc iar omul de la Colina nu a fost de gasit cu nici un chip. Zau daca ii inteleg pe oamenii astia care au telefon mobil de la firma dar nu dai de ei.

Cum o "lipeala" la BDT se pare ca a picat :icon_mrgreen: am sunat totusi la Romcar, au deranjat momentan nr. de tel. :icon_rolleyes: si am sunat si la Colina si l-am gasit imediat (Alex cica il cheama) :icon_exclaim: Sau te refereai la un om anume ?
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Mihai L » 16 Noi 2006, 17:26

Acel om este intr-adevar Alex, (Alexandru Roman) :icon_mrgreen:
Dar nu pot sa spun nimic despre cei de la Colina, nici de bine dar nici de rau.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Înapoi la Arhiva Comercial