Arhiva Comercial

Service bun in Cluj?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service bun in Cluj?

Mesajde lucianp » 10 Mai 2009, 13:41

Salut. Ce service-uri recomandati in cluj? In afara de repr?
Un service cu mecanici buni, cu grija pt masina si cu experienta?
Daca e sa nu se spuna nume pt pubblicitate, sa nu avem probl cu moderatorul, at da-ti un mp. Am vzt ca Autodoc au fost laudati? Chiar merita? Mai sunt si altii ce merita a fi laudati? Dar cei care merita huiduiti?
Mc
The one thing that unites all human beings, regardless of age, gender, religion or ethnic background, is that we all believe we are above-average drivers.
lucianp
Incepator

Maşina: Ford Focus C-max, 2004, 1.6 TDCi, 109 CP.

Re: Service bun in Cluj?

Mesajde rocorobert » 12 Mai 2009, 11:49

NU EXISTA SERVICE-URI BUNE IN CJ ! Si de reprezentanta sa fugi! Parerea mea, ca am fost pe la toti, nu sunt meseriasi de valoare. Spor totusi,
Ford Focus 2001; 1,8 TDCI
rocorobert
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Tdci
VIN: WF0AXXGCDA1D18331

Mesajde lucianp » 12 Mai 2009, 19:58

$1 scrie:$2U EXISTA SERVICE-URI BUNE IN CJ ! Si de reprezentanta sa fugi! Parerea mea, ca am fost pe la toti, nu sunt meseriasi de valoare. Spor totusi,

buna. merci de incurajare:))) stiu ca nu exista, pt ca toti sunt meseriasi ce si-au facut practica pe dacii, care se reparau cu ciocan si dalta, mai la orice problema survenita. Stiu ca si eu mi-am dus masina la un mare mester de cartier, cunoscator de ford - cica, pt sch de ulei si placute si discuri, si mi-a ciupit furtunul de la intercooler knd l-a smuls afara. si acuma de aia trebuie sa ma duc sa rezolv problema... mirific...

Oricum trebuie sa mergi si sa stai langa ei... ca asa stii ca sunt cu 10% mia atenti.... :)))

Dar totusi... eu unde ma duc? :)))

APP: ai mia fost la intrunirile ford la auchan dupa prima ta experienta, ca ziceai ca ti-a placut !!!! :-" ???? :))))))
The one thing that unites all human beings, regardless of age, gender, religion or ethnic background, is that we all believe we are above-average drivers.
lucianp
Incepator

Maşina: Ford Focus C-max, 2004, 1.6 TDCi, 109 CP.

Mesajde t-dome » 18 Aug 2009, 11:35

Salut,

eu cu Autodoc am numai experiente proaste.
Cel mai bun e Donath Service (pe strada Donath, aproape in padurea Hoya). Am fost de mai multe ori la ei si sint OK.
Lucruri bune am auzit si de MIPA de pe Aurel Vlaicu.
t-dome
Incepator

Maşina: Focus 2.0 TDCI 136, 2009

Înapoi la Arhiva Comercial