Arhiva Comercial

Fiesta ST Service Romcar

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Fiesta ST Service Romcar

Mesajde dragoze » 18 Mai 2009, 22:30

Salutare! Sunt stupefiat, si m-am gandit sa impartasesc ceea ce mi s-a intamplat la service-ul Romcar de pe soseaua parcului, din Bucuresti.
Sunt posesorul unui Fiesta ST albastru cu dungi albe(luata chiar de la Romcar), si de curand am avut un accident cu unu care nu mi-a cedat trecerea. Ma rog, omu mi-a dat asigurarea, am zis slava domnului ca o are la omniasig, pt ca o pot repara la romcar. Toate bune si frumoase, mi-a placut f mult cum s-au purtat baietii, mi-au dat comanda de cele necesare, printre care si dungile de pe capota si bara fata. Astazi ma duc sa vad cum sta treaba(avand in vedere ca a trebuit sa astept dupa bara pe care nu o aveau in stoc, si au dat comanda in austria), si tocmai ce imi terminasera de montat piesele (printre care si capota motor, pe care au vopsit-o, deci au dat dungile jos). F fericit, ma duc la tipu care a deschis dosarul sa il intreb cand pot sa o iau. Imi zice ca asteapta acordul de la omniasig, si ca poate maine-poimaine, dar ca e o problema, citez:"Masina e gata, dar dungile de pe capota nu le putem monta, pentru ca nu avem om care sa se priceapa" :-O
Mi-a picat fata, si il intreb:"Bun, si unde le pun?", la care raspunsul a fost genial:"Vezi si tu pe taxiuri, ca scrie unde au fost colantate, si ia nr de telefon de acolo, sau site-ul". :-O Normal, la intrebare daca imi acopera asigurarea aluia manopera mi-a zis ca tb sa ma descurc, sa ma duc cu factura la asigurare, ca nu tine de ei,
Mie nu imi vine sa cred, ca la dita Romcaru, importator de ford, cu service autorizat nu imi pot repara masina in proportie de 100%, pt ca "NU AU OM CARE SA SE PRICEAPA". Sunt curios ce parere au cei de la Ford Germania, cei care le-au acordat fransiza de acest lucru.
M-am gandit sa va spun si voua ca sa va ganditi de 2 ori ce servidce alegeti daca aveti de inlocuit si dungile, si in acelasi timp sunt curios ce parere aveti, sau daca vi s-a mai intamplat asa ceva.
Va doresc o seara buna!
dragoze
Incepator

Re: Fiesta ST Service Romcar

Mesajde muzica9 » 18 Mai 2009, 22:35

ni s-au intimplat si cu alti. de fapt cu toti ceilalti. tu doar o singura aventura ai avut? :)
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde dragoze » 18 Mai 2009, 22:39

Masina nu o am de mult, deci nu prea am avut prb cu ea.. Da mie chiar nu imi vine sa cred! Daca ma duceam la garantie, ca mi s-a exfoliat o dunga sa zic, ce faceau, imi puneau dungile in brate si imi ziceau sa mi le lipesc singur?! Cand ele vin stock, o data cu masina?! Mie in locul lor mi-ar fi fost rusine sa ii dau un asemenea raspuns clientului...
dragoze
Incepator

Mesajde muzica9 » 18 Mai 2009, 22:47

asa cum ti-au dus masina sa o vopseasa in alta locatie din BUC(da ai cicit bine, masina ta nu a fost vopsita in str Parcului, pt ca acolo nu au cabina de vopsit) asa puteau sa rezolve si cu dungile, si sa faca decont pe casco.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde dragoze » 22 Mai 2009, 18:28

Hai ca pana la urma si-au spalat pacatele. Nu stiu cum, dar cand m-am dus cu accordul de plata semnat de asigurator, sa imi ridic masina, mi-au zis ca daca mai astept pana la ora 18 vin niste baieti sa puna dungile la o masina ca a mea, si ca mi le pun si mie "din partea casei" :-??
Nu m-a interesat ce si cum, atata timp lucrarea a iesit f bine.
@muzica9 ai perfecta dreptate, m-am uitat pe bord si avea 9 km in plus fata de cand am dus-o acolo. Macar daca o duceau pe platforma..
dragoze
Incepator

Înapoi la Arhiva Comercial