SERVICE FORD IN UNGARIA LA DEBRECEN ? SAU MAI APROAPE?
Salut pe toata lumea de pe forum! sunt fericitul posesor( fericit ca am platit taxa auto ilegala,anticonstitutionala si anti u.e. sau e.u.,ca servicele la noi este de coma,combustibilii sunt de "calitate",piesele sunt fortat umflate,manopera la fel,etc) al unui ford mondeo tdci de 2000 cm. 116 cp. faricat in iunie 2005. Si cum fericirea este o stare relativa,dupa ce mi-a trecut si mai ales dupa ce si cite am citit pe forum ,am si eu o intrebare si o rugaminte pentru confratii mei de "fericire": stie cineva un service in ungaria(Debrecen,etc.) cit mai aproape de granita unde pot beneficia de servicii ford de calitate? Adica unde sa pot sa ma inteleg cu ei si in romaneste( ii inteleg numai daca ma injura) si nu in detrimentul calitatii serviciilor numai pentru ca sunt prea aproape de romania si sa aiba impresia ca pentru romani merge si asa! concret ,vreau sa-i fac niste teste si o intretinere la cei 72.000 km pe care ii are masina.Sincer nu as da-o pe mina "meseriasilor" din romania pentru ca nu am auzit despre ei decit lucruri de "lauda".Problema este ca stau in centrul tarii si daca o sa am parte de o lucrare a la "romania land of choise" o sa am ceva drum de strabatut pentru o garantie sau si mai rau,o sa trebuiasca sa merg remorcat la un service de la noi.Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
-
cecil2 - Incepator
- Maşina: