Service auto ford de ka......
Sal all, Azi a fost la service auto din bucuresti de pe str. giurgiului sector 4 pentru a face revizia la masina un ford focus din 2008 care a facut 1 an si care costat foarte mult 700ron si dupa ce ma costa asa mult nici nu imi da voie sa stau langa masina sa vad si eu ca schimba ceva asa ceva nu mi se pare corect, daca dau atatia bani trebuie sa stau langa ia ca poate mecanicu ala nui schimba nimic si dau bani deceaba, si plus de asta inaite sa intre masina iam zis la mecanic ca imi bate in partea dreapta ca sa vada el ca bate mia dat masina in toate gropile de pe acolo e corect asa ceva? si iam zis ca la capac la ulei sarea un pic de ulei si el mia zis ca asa face diesel mai sare ulei, eu nu cred asa ceva cum adica sa sara ulei, ce fordu este dacie? E ford nu? ii aduc o masina din germania care nici nu e nou si nui sare nimic. Deci am vazut ce service auto au cei de la ford> acuma eu va intreb pe voi este corect sa dai 700ron si sa nu stai langa masina, si este corect ca sa verifici masina daca bate unde sa dea cu ia in toate gropile, si este corect sa sara ulei la o masina de 1 an?
- Hollandy
- Incepator
- Maşina: ford focus