Arhiva Comercial

Diagnosticarea trenului de rulaj

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Diagnosticarea trenului de rulaj

Mesajde bravetoy » 28 Mai 2009, 07:34

Am auzit pe ici-colo ca daca ai o bataie sau alt fel de zgomote in timpul mersului, zgomote care provin de la trenul de rulaj (roti si tot ceea ce tine de ele) poti merge la unele service-uri care au stand pentru diagnosticarea unor astfel de probleme.
Daca stiti vreun service care face asa ceva va rog sa mi-l recomandati.
Concret, eu am o bataie ca un fulaj in mers in linie dreapta la viteze mici intre 25 si 35 kmh. Cu masina suspendata nu se mai simte nimic deci numai cu trenul de rulaj incarcat apare fenomenul. Am schimbat pana acum cauciucuri, discuri si capete de planetara. Nu mai stiu ce sa ii fac si totul a aparut dupa geometrie la Autosoft desi nu pot face logic legatura intre geometrie si aceasta bataie.
Fiindca problemele tehnice nu se discuta in aceasta arie va rog sa postati aici numai daca stiti vreun service cu aparatura necesara pt diagnosticarea unei astfel e probleme. Daca cineva are vreo sugestie de remediere sau legata de cauza aceasta este binevenita insa o astept pe PM ca sa nu incalcam regulile de pe aici.
Multumesc
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Re: Diagnosticarea trenului de rulaj

Mesajde vali_0572 » 29 Mai 2009, 07:33

incearca la un service cu stand pentru verificat amortizoare. este unul pe militari, in zona metro, daca nu ma insel chiar vis-a-vis de meridian, pe o alee. multa bafta!
vali_0572
Gold Member

Maşina: ford mondeo Mk4

Re: Diagnosticarea trenului de rulaj

Mesajde bravetoy » 29 Mai 2009, 21:41

incerc si eu marea cu degetul, m-am programat la Posche Buc Vest 1 - e vorba de Passat.
Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
bravetoy
Gold Member

Maşina: Ex-Mondeo 2001 TDDI 115 hp, VW Passat 2006, 2.0T FSI, 200 HP Value Edition Granite Green

Înapoi la Arhiva Comercial