de Bagabond » 17 Iul 2009, 17:53
La Neste, relativ de curand, am sunat sa fac programare la tinichigerie, imi spun la telefon "veniti acum". "Marfa" zic, ma duc, las masina, dar am luat-o inapoi de-abia peste aproape 4 saptamani. Ca sa nu credeti ca era varza masina, avea doar niste zgarieturi de polish o aripa spate, ceva zgarieturi pe capota si pe bara fata. Cred ca si parbrizul a trebuit sa fie schimbat, nu mai stiu sigur, era crapat parca. Acum am in service la ei o alta masina. Ma duc eu acum vreo 3 saptamani, ca m-am invatat minte, si zic sa fac o chestie desteapta: ma programez de pe 20 si ceva iunie pe 13 iulie!!! Am fost plecat din Bucuresti, atunci ma intorceam, super. Discut cu oamenii de acolo, incantati ca nu ma grabesc, imi zic ca dureaza vreo 3 zile (o portiera foarte usor infundata, probabil lovita de vreun scuter sau vreo masina care a iesit aiurea din parcare, si niste zgarieturi adiacente loviturii pe aceeasi portiera, putin pe aripa si putin pe portiera din spate), dar sa vin la 9 dimineata sa se apuce repede de ea. Super, la 9 sunt acolo, dar deja incep sa ma dezumflu...Nu imi gaseau constatarea de la dauna, de la asigurare. Apoi nu m-a recunoscut nenea care mi-a oprit actele de la asigurare. Se jura ca nu m-a vazut niciodata. Pana la urma isi aduce aminte discutia. Nenea asta se pare ca era seful. Apoi mi se spune ca nu are cum sa dureze doar 3 zile, cel mai devreme joi o pot lua (era luni). Ok, asta e, nu mor. Joi astept semn, nimic. Sun eu, ca un client constiincios. Masina din pacate nu este gata, o sa ma sune sefu' mai tarziu. Ma suna peste ceva timp, imi spune ca nu este gata, ca sa o iau vineri, "ca sa fie o treaba facuta ca lumea, sa nu va dau masina asa". Asta e, nu am ce sa fac, o iau vineri, desi vroiam sa plec de joi seara din Bucuresti. Vineri cand? Dupa 2. Dar trebuie mai este o problema: nu au primit acceptul de plata de la asigurator. Pai de ce nu? Pai...pentru ca nu am trimis inca cererea!!! Pai de ce? "Am neglijat" Aici mi-am dat seama ca trebuie sa plec cu alta masina din Bucuresti. Dar m-a anuntat sefu' ca facem o smecherie: ma anunta el cand trimit cererea si atunci ma pun eu pe telefon "si fac presiune la asigurari ca sa ne dea acceptul mai repede". Ca ei nu suna, ei doar dau mail si atat. M-au sunat sa-mi spuna ca au trimis cererea, dar pe la 6 seara, cand normal ca nu mai aveam cu cine sa vorbesc la asigurari, desi nu cred ca as fi sunat la ei. Azi este vineri, ora 6 din nou, si nu am primit niciun semn. Masina probabil sta la ei si sunt curios, pentru ca nu acum nu ma mai grabesc, cand va fi gata...Asadar revin cu intrebarea: unde sa ma duc fratilor cu masina in service?