Problema aer conditionat
Ziua buna! avand in vedere temperaturile crescute din aceasta perioada si faptul ca aerul conditionat nu reuseste sa raceasca, apelez pe aceasta cale la voi cu rugamintea de a-mi recomanda service-uri profi unde as putea sa fac o verificare si incarcare cu freon a instalatiei de aer conditionat, ori alte interventii necesare (aici sper sa nu fie cazul). In Bucuresti, bineinteles. Daca stie cineva unul prin zona de sud a Bucurestiului, ar fi perfect. As prefera sa evit romcar, bdt, etc. din pricina eventualelor costuri ridicate.
O sa apelez totusi si la ei in scopul de a afla daca aceasta interventie se poate efectua pe garantie. Ei probabil vor spune ca nu se poate. Poate asa si e, nu stiu. Dupa cum se poate vedea si in detalii, autoturismul este fabricat in 2006. Totusi, aveti idee daca se poate verifica, eventual sa se repare pe garantie?
Multumesc anticipat! Sa aveti o zi pe cat posibil de racoroasa!
O sa apelez totusi si la ei in scopul de a afla daca aceasta interventie se poate efectua pe garantie. Ei probabil vor spune ca nu se poate. Poate asa si e, nu stiu. Dupa cum se poate vedea si in detalii, autoturismul este fabricat in 2006. Totusi, aveti idee daca se poate verifica, eventual sa se repare pe garantie?
Multumesc anticipat! Sa aveti o zi pe cat posibil de racoroasa!
-
JoeBlack - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus II hatchback, 2006, 1.6 TDCi, 90CP, Trend+optionale B90HHA